Dolunayın etkisiyle günlük burç yorumları 31 Temmuz 2015

Astrolog Demet Baltacı bugün gerçekleşen dolunayın burçlara etkilerini anlattı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

Venüs günündeyiz... Kova burcunda ilerleyen Ay, güne idealist enerjiler veriyor. Kova burcundaki Ay, 13:43'de Aslan burcundaki Güneş ile karşıt açı yapacak ve 7 derece Kova burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunay ile birlikte gelecekle ilgili projelerimiz, ideallerimiz, organizasyonlar ve değişimler ortaya çıkabilir. Dolunayda Ay’ın ışığı bilinmeyen gizli kavramları aydınlatabilir, önemli farkındalıklar ortaya çıkarabilir...
13 1
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) Dolunay sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konular ön planda olabilir. Davetler, organizasyonlar ve bazı projelerle ilgili maddi konular gündeme gelebilir. Daha önceden başlamış bazı girişimlerinizden sonuç almanız, hedeflerinize ulaşmanız mümkün.
13 2
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Dolunay kariyer yaşamınız ile ilgili önemli gelişmeler meydana getirebilir. Bazı kararlar alabilir, geleceğinizi şekillendirecek dönüşümler yaşayabilirsiniz. Aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar artabilir. Kendinizi toplum önünde ifade etmenize fırsat verecek gelişmeler yaşanabilir.
13 3
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Dolunay ile birlikte yurtdışı, eğitim, seyahat, medya ve hukuk ile bağlantılı konularda yaptığınız girişimlerin sonuçlarını alabilirsiniz. Günlük işlerinizde sorumluluklarınız artabilir, felsefi düşünceleriniz ve yaşama bakış açınızda dönüşümler olabilir.
13 4