Düğün öncesi kilo verme ve detoks tavsiyeleri!

Gelinlik provalarınız başlayana kadar fazlalıkları vermek ve kilonuzu korumak istediğinizi biliyoruz. Bu nedenle, gelinliğiniz içinde kendinizi mutlu ve hafif hissedeceğiniz tüyolar sunuyoruz.

Düğüne hazırlık süreci, hayatınızda hiçbir zaman olmadığı kadar yoğun geçiyor. Sürekli araştırma yapıyor, alınacaklar listesi hazırlıyor, arkadaşlarınıza danışıyor, iş çıkışı koşa koşa alışveriş merkezlerine ya da mobilyacılara gidiyorsunuz. Ev bakma telaşı, yeni eşyalar, düğün organizasyonu, bitmek bilmeyen detaylar ve olmazsa olmaz gelinlik provası. Gelinlik provaları başladıktan ve gelinliğiniz dikildikten sonra kilonuzda değişiklik olmaması gerekir ki, düğün günü her hangi bir sürpriz durumla karşılaşmayın.
9 1
Her sabah, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir ve 2 dilim esmer ekmekten oluşan protein ağırlıklı ve glisemik indeksi düşük bir kahvaltı yapmanız, günün geri kalan kısmını rahat geçirmenizi sağlayacaktır. Bu kahvaltıya alternatif olarak 1 kase laktozsuz süte 4 kaşık sade yulaf ve 2 adet kuru erik veya kayısı ekleyerek yapacağınız bir kahvaltı da kabızlık ve şişkinlik sorunu yaşamamanızı sağlar.
9 2
Koşturmalar içerisinde öğünlerinizi yapmayı unutuyorsanız, kan şekeriniz düşer ve kendinizi sinirli ve halsiz hissedebilirsiniz. Çantanızda ve aracınızda sağlıklı ara öğünler bulundurun. 2 ceviz, 10 iç badem, 2 hurma ve 10 fındıktan oluşan bir karışım kendinize gelmenizi sağlayacaktır.
9 3
Gün içerisinde farklı renkli meyve ve sebzeler tüketerek düğün gününüze kadar enerjinizi yüksek tutun. Günde 1 kırmızı (elma, çilek, nar,..) 1 yeşil (kivi, ıspanak, brokoli,..) 1 turuncu (portakal, balkabağı, havuç,..) renkte meyve ve sebzeniz olsun.
9 4