Ebru Şallı'dan güzellik maskeleri

....



Ebru Şallı'nın güzellik maskelerini ele geçirdik, bu sırları hemen sizinle paylaşmak istedik. Tamamen doğal ve kolay bulunur malzemelerle hazırlanan bu güzellik kürleriyle Şallı gibi kış soğuklarına karşı güzelliğinizi koruyun.
7 1

Güzellik maskesi


Ebru Şallı'nın da sık sık kullandığı ve önerdiği maskenin hazırlanışı çok basit. Doğal ve saf bir güzelliğe kavuşmak için gerekli olan malzemelerimiz yarım muz, bir çay kaşığı bal ve bir adet rendelenmiş limonun kabuğu.

Maskemizi hazırlmaya başlayalım!

Tüm malzemeleri karıştırıp, krem kıvamına getirin. Cildinize sürdükten sonra, 20 dakika bekletip, ılık su ile yıkayın.
7 2

Güzelliğiniz siz uyurken de devam etsin!


Ebru Şallı'nın güzellik sırlarını anlattığı kitabında, gece bakımı yapmak için, harika bir tarif yer alıyor. Bu maske ile haftada bir kez yatmadan önce yarım saatinizi ayırarak daha Işıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz! Güzelliğimizin gece de devam etmesini sağlamak için gerekli olanlar iki yemek kaşığı taze bezelye, bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi, yarım yumurta akı, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, bir çay kaşığı buğday unu.

Malzemeler hazırsa maskemize başlayalım!

Bezelyeyi robotta ezip diğer malzemeleri ekleyin. Macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Gece yatmadan önce cildinize uygulayın. 20 dakika bekledikten sonra yıkayın. Işıl ışıl bir cilt için, bu maskeyi, haftada 1 defa uygulamak yeterli olacaktır.

7 3

Hücre yenileyici maske


Her cilt tipine uygun olan bu maskenin ayda bir kez uygulanması gerektiğini belirten Şallı, bu maskeyi kadınlara mutlaka öneriyor. Sağlıklı bir cilde sahip olmak için gerekenler; 1 tatlı kaşığı çinko oksit kremi ( Eczaneden alınabilir),1 tatlı kaşığı buğday yağı, 1 tatlı kaşığı gül yağı, 1 adet paket papatya.

Papatyaları bir su bardağı kaynar suyun içine atarak demlendirin. Bir kabın içinde buğday yağı, kaşığı gül yağı, çinko oksit kremini karıştırarak maske şeklinde yüzünüze uygulayın. 30 dakika bekledikten sonra, yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Yüzünüzü önceden hazırladığınız papatya çayı ile yıkayın. Bu maske, haftada bir defa kullanılmalıdır.
7 4