Ebru Şancı'dan şaşırtan tek gecelik ilişki açıklaması!

Geçtiğimiz yıl futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı’nın tek gecelik ilişki yorumu şaşırttı: "Gecelik ilişki için yuvamı yıkmam."

4 aylık hamile olan Ebru Şancı, geçtiğimiz yıl kendisinden 10 yaş küçük olan futbolcu Alparslan Öztürk ile önce Eskişehir’de nikah masasına oturmuş, ardından Belçika’da şatoda düğün yapmıştı. Şancı, konuk olduğu ‘Renkli Sayfalar' programında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
6 1
İşte Ebru Şancı'nın açıklamalarından bazıları: "Kocama özelden mesaj atmış 'Onunla mutlu musun?' diye, bizimki de cevap yazmış 'Geri zekalı mutlu olmadığım kadınla neden evli kalayım' diye."
6 2
“Evli bir adama böyle mesaj atan kadın yenilgiyi baştan kabul etmiştir zaten. Benim hayatımda 1 gecelik, 3 gecelik ya da 1 haftalıksın... Eğer sen evli bir adama kendini kullandırmayı göze alıyorsan buyur yap, ben aradan çekileyim.”
6 3
Ebru Şancı tek gecelik ilişki hakkındaki yorumuyla da şaşırttı: “Ben bir gecelik ilişki için yuvamı yıkmam diye düşünüyorum. Kocama mesaj atana asla cevap vermem. Neden o vasıfsızla bir olayım ki? Olur da bir gün biriyle ilişki yaşasa o zaman 'valizi al, hadi canım' derim.”
6 4