Erkek arkadaşın ailesiyle tanışmaya giderken ne giyilir?

İlk izlenimin önemli olduğu özel günlerde ne giydiğimiz büyük önem taşıyor. İşte ilk buluşmadan, iş görüşmesine, mezuniyetten erkek arkadaşın ailesiyle tanışmaya kadar nasıl giyineceğinizin ipuçları.

Eski dostlarla buluşma Uzun zaman sonra eski arkadaşlarınızla nostalji dolu bir zaman geçirmeye gitmeden önce giysinizi seçmelisiniz. Sizi uzun zamandır görmeyen dostlarınıza hala fit ve güzel olduğunuzu göstermek için iddialı ve cesur bir seçim yapabilirsiniz. Ancak abartılı seçimler yapmamaya dikkat etmek gerekiyor. Kendinizi güvenli ve rahat hissedeceğiniz zarif bir elbise seçebilirsiniz.
9 1
Kız arkadaşlarla parti Samimi olduğunuz kız arkadaşlarınızla içinizi dökeceğiniz, dedikodu yapacağınız buluşmada tatlı ve rahat bir giysi tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarınıza pozitif enerji yaymak için canlı renklerde giysi seçimi yapabilirsiniz. Böylece kahkaha dolu buluşma için güzel bir enerji yaymış olacaksınız.
9 2
Tatile çıkarken Seyahate çıkarken rahat kıyafetler giymeyi tercih ederiz. Rahat bir yolculuk geçirmek ve şıklığınızdan da ödün vermemek için kırışmayan, çok dar olmayan kıyafetler ve topuksuz ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Yine seyahate çıkarken çok kalın ya da çok ince giyinmek yerine hava durumuna göre değiştirebileceğiniz kat kat giysiler giymek size büyük kolaylık ve rahatlık sağlayacaktır.
9 3
En yakın arkadaşın düğünü En yakın arkadaşınızın düğününde ne çok iddialı ne de çok sönük olmalısınız! Arkadaşınız hayatının en önemli gününde ilgi odağı sadece kendisi olmak isteyeceği için en yakın arkadaşınız evlenirken mütevazı bir seçim yapmanız gerekebilir. Bir de düğün konseptine uygun ve açık tonlarda, pozitif enerji yayan renkler tercih edebilirsiniz.
9 4