Erkekler kadınlarda ilk neye dikkat eder?



Bazen ne olursa olsun 'o' yakışıklının sizi asla farketmeyeceğini düşünürsünüz. Oysa yanılıyorsunuz! Erkekler kadınların ilk nelerine dikkat ettiğini biliyor musunuz? İşte size 10 ipucu!

11 1

1. Saçlarınızın nefis bukleleri!


Erkekler bir kadının ilk yüzüne bakar. Bu ilk bakış ya siz arkanız dönükken gerçekleştiyse? İşte o zaman sizin saçlarınızla etkilemeniz gerekiyor. Erkekler saçınızdan güzel olup olmadığınızı anladığını söylüyor. Saçınızın parlak ve canlı olduğundan emin olun. Temiz ve harika kokmasına özen gösterin.
11 2

2. Harika duruş


Kafanız dik olduğunda bir erkeğe gönderdiğiniz mesaj inanın onu ondan alacak! Düşük omuzlu ve kambur durduğunuzda siz kendinizi beğeniyor musunuz?
11 3

3. Arkadaş çevreniz


Arkadaşlarınız erkeğin ilk izleniminde büyük role sahip. Sizin yanınızda saçma hareketler yapıp, patavatsızca konuşan bir arkadaşınız inanın öyle olmasanız bile sizi itici kılacaktır ona karşı. Ancak samimi bir grubunuz varsa ve harika vakit geçirdiğiniz sinyalini alırsa o zaman sizin şefkatli ve samimi biri olduğunuzu düşünecektir. Bu durum erkeklerin hemen fark edip ve sevdiği şeylerden.
11 4