Fakir kız ile tekstil sektörünün zengin veliahtının imkansız aşkı ‘Rüya’da!

Fakir bir ailenin kızı Elif ile zengin ailenin çocuğu Bulut arasındaki ilişkiyi konu alan Show TV’nin ‘Rüya’ dizisinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı.

İlk bölümü yayınlanan Show TV’nin ‘Rüya' dizisinin başrollerini Hazal Filiz Küçükköse ile Ceyhun Mengiroğlu paylaşıyor. Hazal Filiz Küçükköse, daha önce ‘Kara Sevda’ dizisiyle adını duyurmuştu. Ceyhun Mengiroğlu ise ‘Paramparça’ da rol almıştı.
10 1
Dizinin konusu Fakir ve umursamaz bir ailenin çocuğu olan Elif'in tek hayali iyi bir tasarımcı olmaktır. Bu yolda ilerlemeye çalışan Elif, bir tekstil şirketinin veliahtı Bulut Giray ile tanışır. Aralarında sonsuz bir aşk başlar ancak bu aşkın önünde büyük engeller vardır. Elif'i daire karşılığı kendisinden yaşça büyük inşaatçı Selami ile evlendirmek isteyen üvey anne, işsiz bir baba, umursamaz bir abi ve kıskanç üvey kardeş...
10 2
Sorunlar Elif'in ailesiyle sınırlı değildir. Bulut Giray'ın annesi, oğlunun cemiyet hayatının önde gelen ailelerinden birisinin çocuğu olan Şahika ile evlendirmek istemektedir. Fakat Bulut Giray, Elif'ten kolay kolay vazgeçecek değildir... Ayrıca Bulut'un babasının yıllar önceki ilişkisinden olan erkek kardeşi Alaz'ın tüm ailenin hayatını mahvedecek planları vardır. Peki, bu iki sevgili tüm bu planlara ve kötülüklere karşı ne yapacaklardır?
10 3
Merakla beklenen Rüya, 18 Temmuz Salı günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. İzleyicilerden tam not alan ‘Rüya'nın ilk bölümünde neler yaşanmıştı?
10 4