Gay olduğunu açıklayan ünlü isimler!

Kadın hayranlarını gay olduklarını açıklayarak hayal kırıklığına uğratmış, yakışıklı ve dünyaca ünlü 20 isim…

Ricky Martin Hem sesiyle hem de fiziği ile kadınların gönlünde taht kuran dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Rick Martin, cinsel tercihini 2010 yılında açıkladı. O gay olduğunu bütün dünyaya duyurmakla kalmadı partneri ile pozlar da verdi. Kadın hayranlarını üzdü.
19 1
Wentworth Miller Wentworth Miller Türkiye'de de bir dönem çok sevilen Prison Break dizisinin Michael Scofield rolüyle tanınıyor. 2014 yılında Rusya'da bir festivale davet edilmesine tepkisini, gay olduğunu açıklayarak gösterdi. Bu itiraf üzerine Twitter yıkıldı. Kadın hayranları yakışıklı aktörün gay olduğunu öğrenince çektikleri acıyı Twitter’da paylaştı.
19 2
Matt Bomer Oyuncu Matt Bomer, White Collar dizisinin yakışıklı ve karizmatik aktörü. Gay olması kadınların hayallerini yıktı.
19 3
Adam Lambert Adam Lambert, müzik dünyasına girdiğinden itibaren cinsel tercihini saklamadı. Hatta bir ara o kadar ileri gitti ki, Hollywood’da açılma cesareti bulamayan pek çok gizli eşcinsel olduğunu açıkladı. Kadınların kalbini kırdığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. O da kadınların kendisine ilgi göstermesine hayret ediyor.
19 4