“Bana gönderilen çıplak erkek fotoğraflarıyla sergi açacağım”

Cinsellikle ilgili samimi açıklamalarda bulunana oyuncu Nesrin Cavadzade, Instagram’da kendisine gönderilen çıplak erkek fotoğraflarıyla sergi açacağını ve kimliklerini de açıklayacağını söyledi.

Yirmiye yakın ödül aldığını söyleyen Nesrin Cavadzade, artık kendini şaşırtamadığını, içinde tek bir Nesrin olmadığının farkında olduğunu belirterek, “Bedenimle hiçbir sorunum kalmadı. Instagram bütün bunları açığa çıkarmak için bir araç oldu. Şimdi özgür hissediyorum.” dedi.
11 1
Hürriyet’ten Hakan Gence’ye verdiği röportajda, “Bacak, meme, boy pos... Bir yandan bunlara emek sarf ederken, bir yandan önemli olmadıklarını kavradım. Çünkü her şey bakışta bitiyor.” diye konuştu. İşte Nesrin Cavadzade’nin sekse, erotizme bakış açısı ve değişimini anlattığı röportajdan bazı bölümler…
11 2
Festival filmlerinin ödüllü oyuncusuyken sizi birden Instagram’da kâh direk dansı yaparken kâh karın kaslarınızı sergilerken görür olduk. Hangi noktada ‘devreleri yaktınız’? - Bende devreler doğuştan yanık (gülüyor). Paylaştığınız fotoğrafların altına ‘seksiyet’ diye not düşüyorsunuz. Ne demek bu? - İçinde masumiyet olmayan bir seksapel tek boyutlu olacaktı. Bu yüzden masumiyetle seksapeli birleştirdim ve ortaya ‘seksiyet’ çıktı.
11 3
İçinizdeki ‘seksiyet’i ne zaman keşfettiniz? - Aslında bu kadın içimde hep vardı, onu gösterecek kanalı bulamıyordum.
11 4