Gülben Ergen eski eşi Erhan Çelik'i aldatmadığını açıkladı

Gülben Ergen eski eşi Erhan Çelik'i işadamı Tolga Duğles ile aldattığı yönündeki iddiaları yalanladı. Ergen, Çelik için 'ben bu adama sırılsıklam aşık oldum' dedi.

Gülben Ergen evliyken Erhan Çelik'i işadamı Tolga Duğles ile aldattığı yönündeki iddialara ilk kez yanıt verdi. Show TV'de yayınlanan Seda ve Uğur'la programına telefonla katılan Gülben Ergen Erhan Çelik'i aldattığı yönündeki iddiaları reddetti. Gülben Ergen, Erhan Çelik için, "Ben bu adamı sevdim sırılsıklam aşık oldum. Kaşına gözüne yüreğine inandım da güvendim. Bunları yapmamasını nasıl isterdim!" dedi.
10 1
Erhan Çelik'in Gülben Ergen'in evinin otoparkında sadece eski eşinin aracına bir kartpostal bıraktığını açıklaması ise ünlü sanatçıyı çıldırttı. Gülben Ergen, "Ne kartı? Arabam boydan boya çizilmiş. Kaportası üstü çiviyle mi bıçakla mı neyse çizilmiş. Bunlar polisler tarafından fotoğraflandı zabıtlarda var" dedi.
10 2
Erhan Çelik'in Gülben Ergen'in oturduğu sitede başka bir arkadaşına uğradığı yönündeki açıklamasına Ergen yanıt verdi: "Başka hiç bir yere gitmiyor. Doğrudan otoparka gidip iki buçuk saat bekliyor. Kart falan yok."
10 3
Ergen'in açıklamalarının detayları şöyle: "Ben haklıyım hakkımı arıyorum. Ben bu adamı sevdim sırılsıklam aşık oldum. Kaşına gözüne yüreğine inandım da güvendim. Otoparka iki buçuk saat beklemek ne demek?"
10 4