İzzet Çapa Gülben Ergen'in kendisine yazdığı mesajları ifşa etti

Dün köşe yazısında Gülben Ergen skandalını kaleme alan İzzet Çapa, bugün Gülben Ergen'in kendisine attığı mesajları da paylaştı.

Gülben Ergen'in her şeyi yalanladığını söyleyen gazeteci İzzet Çapa, her şeyi ifşa etti. Dün köşe yazısında Gülben Ergen skandalını kaleme alan İzzet Çapa, bugün Gülben Ergen'in kendisine attığı mesajları da paylaştı.
10 1
Gündemden düşmeyen Gülben Ergen'e bu sefer de çalıştığı gazetenin eski yazarından darbe geldi. Gazeteci İzzet Çapa, Gülben'in kendisine attığı mesajları tek tek ifşa etti. "SARMAŞ DOLAŞ FOTOĞRAFLARINI BANA ATTIN" İzzet Çapa, Gülben Ergen'in her şeyi zamanında olduğu gibi şimdi de yalanladığını anlatarak "Gülben Ergen, Erhan Çelik ile ilişkisi duyulmadan önce sarmaş dolaş fotoğrafını yanlışlıkla bana attı ama ben arkadaşlığımızdan ötürü yayınlamadım. Şimdi beni yalanlıyorsun." dedi.
10 2
TOLGA TUĞLES'İ MUSTAFA DİYE KAYDETMİŞ Gülben Ergen'in tepki göstediği yazı dün superhaber.tv'de İzzet Çapa'nın köşesinde yayınlandı. İzzet Çapa'nın yardımcı Burak, bir balıkçıda Erhan Çelik'in yan masasına oturup ortam dinmesiyle yeni skandalları ortaya çıkardı.
10 3
İşte Gülben Ergen'i kızdıran o yazı... Gecenin bir vakti telefonum acı acı çaldı! Tam da evde kaptırmış son dönemlerin popüler dizisi Mindhunter'i izliyorum büyük bir heyecanla! Baktım arayan bizim Burak! "Yılın dedikodusunu dinlemeye hazır mısınız?" diye böğürüyordu telefonda! "Dur oğlum bir sakin ol, anlat bakalım ne oldu?" Bizimki başladı dökülmeye... İzin gününde almış annesini Kandilli'deki o ünlü balıkçıya yemeğe götürmüş. Bunlar tam yemeğe başlarken son günlerde ismi gündemden düşmeyen Erhan Çelik, bir arkadaşıyla gelip arka masalarına oturmuş. Gece aleminin tilkisi olan Burak durur mu, hemen kulak kabartmış.
10 4