Günlük burç yorumları 18 Ekim 2017 Çarşamba aşk, iş ve sağlık falınız

Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Hande Kazanova'nın 18 Ekim 2017 Çarşamba günü için hazırladığı aşk falı, iş falı ve sağlık falınıza ilişkin detaylar haberimizde.

Bugün devrede olan Merkür- Jüpiter kavuşumuyla, önemli iş görüşmeleri ve cazip bazı teklifler karşımıza gelebilir. Bu dönemde fikirlerimizde ve düşüncelerimizde büyüyerek, zenginleşerek ilerleme isteğimiz yüksek olacak. Bu yönde plan yaparken, çevrenizdekilerin görüşlerine kulak asmayı unutmayın. Gelecek planlarına odaklanırken abartılı bazı anlatımlar, ifadeler, söylemler ve hatta aşırı iyimserlik söz konusu olabilir.
13 1
KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU Günlük işlerinizde çevrenizdeki insanları etkilemesini başaracaksınız. Ortaklaşa parasal konularda birtakım şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.
13 2
BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU Sevdiğiniz insandan alacağınız bir söz veya evlilik teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Toplumsal işlerde fayda sağlayabilir ve önemli konuşmalar içine girebilirsiniz.
13 3
İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU Büyük bir proje devreye girebilir. İş alanlarınızda kendinizi zenginleştireceğiniz bir dönem. Yine günlük hayatınızda yemeye, içmeye olan düşkünlüğünüz yüksek olabilir.
13 4