Günlük burç yorumları 18 Kasım Cumartesi 2017

Günlük burçlarınızı Astroloji Uzmanı Hande Kazanova yorumladı. Yatırımlarınıza, parasal maddi konularınıza ve aynı zamanda tutkulu birlikteliklerinizde önemli kararlar alabilirisiniz dikkat!

Bugün saat 14.42’de Akrep burcunda yeniay oluşuyor. Ortaklaşa parasal konularda, alacak verecek dengesinde, yatırımlarımızda ve tutkulu birlikteliklerde önemli kararları devreye sokabiliriz. Yeniay zamanı atılacak adımlar uzun soluklu olur ama birkaç gün geçtikten yani Ay burç değiştirdikten sonra adım atmaya özen gösterelim.
13 1
AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU Yeni işler, önemli insanların size sunacağı fırsatlarla karşınıza gelecek. Yeniay sizi ve 1 yıllık kararlarınızı destekleyecek. Özel tekliflerle karşılaşacaksınız.
13 2
ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU Bu yeniay keyifli enerjilerle dolu olacak. Ailenize para yardımında bulunabilir ya da onlardan para yardımı görebilirsiniz. Bir ev alımı gündeme gelebilir
13 3
BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU Yeni adımlar ve kararlar, ortaklı işlerinizde sizi fazlasıyla destekleyecek. Başka bir ülkeye ya da yere taşınmak için de güzel etkilere sahip olacaksınız.
13 4