Güzin Abla'ya şok! ‘Kayınpederime ilgi duyuyorum'

Hürriyet gazetesinin yıllardır dert dinleyen köşesi Güzin Abla, bu defa oldukça ilginç bir mektupla karşılaştı! 'Kayınpederime ilgi duyuyorum' itirafında bulunan okura Güzin Abla muhteşem bir cevap verdi...

Utanıyorum rumuzlu okuyucu, Hürriyet gazetesinin Güzin Abla isimli köşesine yazdığı mektupla olay yarattı! Mektubunda yedi senedir evli olduğunu fakat eşinin davranışlarından ve yalanlarından dolayı ondan soğuduğunu söyleyen Utanıyorum rumuzlu kişi, eşinin babasına ilgi duyduğunu itiraf etti. Eşiyle evlenmek için üniversite eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldığını, kazandığı tüm parayı kocasına verdiğini ve zamanla eşinin garip davranışları nedeniyle artık onu sevmediğini belirten Utanıyorum, kayınpederinin genç görünümünden çok etkilendiğini ve beyefendiliğine hayran olduğunu belirtti.
3 1
Diğer yandan eşinin babasıyla arasının kötü olduğunu söyleyen Utanıyorum rumuzlu kişi, kayınpederiyle tanışınca karşısında anlatılanlardan farklı birini bulduğunu anlatıyor. Kendi kocasını kayınpederini maddi anlamda sömürmekle suçlayan, ailesini soğuk bulan ve kayınvalidesini ise umursamaz biri olarak gören genç kadın, dertlerini anlatmak için kayınpederiyle konuşmaya başladığını fakat ilişkilerinin zamanla ilerlediğini anlatıyor. Kayınpederinin kendisine aşık olmadığının da farkında olduğunu belirten Utanıyorum rumuzlu kadın, ‘ Bana kızıymışım gibi davranmıyor, ama bunu daha çok onun genç ruhuna bağlıyorum.’ diyor.
3 2
Kayınpederine karşı hissettiği duyguları açıklamak istediğini fakat olacakları düşündükçe ürktüğünü ve utandığını belirten genç kadın, bu konuda ne yapacağını bilemediğini söylüyor. Güzin Abla ise genç kadına duygularının evlenirken sahip olduğu beklentilerin karşılanmamasından kaynaklandığını söylerken, boşanıp hayatına yeni bir yön vermesini öğütlüyor.
3 3