Bu pratik bilgilere göz atmadan geçmeyin!

Bu pratik bilgilere göz atmadan geçmeyin! Hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgiler sizlerle...

İnanması güç gelse de parmak şekli kişiler hakkında fikir veriyor. Kendi parmak şeklinize en yakın modeli seçip, parmağınızın karakterinize etkisini öğrenin. Başlıyoruz!
18 1
Tam bir kapalı kutusunuz! Duygularınızı saklarsınız, asla dışarı yansıtmazsınız. İçeride oldukça duygusal olsanız da, dışarıdan gayet soğuk görünürsünüz. Güçlü ve sağlam bir duruş, sizin imajınızın temelini oluşturur. Yalanlardan ve dalavereden nefret edersiniz. Doğrular ve dürüstlük sizin için tek yoldur.Komik olmayan şeylere bile, sırf karşınızdakini mutlu etmek için gülecek kadar naziksiniz.
18 2
B tipi parmak şekline sahipseniz biraz kuralsız ve oyuncusunuz. Yeni insanlarla tanıştığınızda çekingen bir yapıya sahipsiniz ve ilk yaklaşımı hep karşı taraftan bekliyorsunuz. Tam bir hayalperestsiniz, hayal gücünüz çok çalışıyor. İncinmişken bile her şey yolundaymış gibi davranabiliyorsunuz. Aklınıza bir şey koyduğunuzda hedefe kitleniyorsunuz. Bir kez kadar aldınız mı, o işi yapıp bitirirsiniz.
18 3
Parmak boğumlarınızın eklemleri yumru biçimindeyse, idealist bir insansınız. Yargılanmaktan hiç hoşlanmazsınız, dostane olmayan insanlarla samimi olmazsınız. Başkalarının düşüncelerine çok saygılısınız ve... Kendinizi çok iyi tanırsınız, neyi sevip neyi sevmediğiniz konusunda kesin fikirleriniz var. Bazen bu durum başkalarını bunaltsa da sivri düşüncelerinizi kendinize saklama kabiliyetinizi kullanırsınız.
18 4