Hızlı ve kolay güzelleşmenin sırları

İyi bir makyaj için ihtiyacınız olan temel makyaj malzemeleri...


ELMAELMA bir kadının makyaj çantasında olması gereken 5 malzemeyi inceliyor. Bu ürünlerle kısa sürede göz alıcı olabilir ve cildiniz muhteşem saçlarınızla birleşebilir. Güzellik oyunlarınaysa hiç kanmayın, makyaj malzemelerinizi doğru kullanmayı bilin ve kısa sürede yepyeni bir görünüme kavuşun.

Şimdi makyaj çantanızı alıp tüm malzemelerinizi gözden geçirme zamanı. Hızlı dokunuşlarla kendinizi yenilemeye hazır olun!
7 1

Göz altlarınıza kullandığınız aydınlatıcınız çok önemli. Size uygun tonu seçmeye ve doğru uygulamaya dikkat etmeli.

Uykusuz kalınan günlerin kurtarıcı ürünü olan göz altı aydınlatıcıları sizi daha dinç gösterir. Yüzünüzde kamufle etmek istediğiniz bölgelere kullanabileceğiniz bu ürünü sürerken kullandığınız miktara ve çizgi oluşmamasına özen gösterin.
7 2

Sadece gözlerinize odaklanmak istiyorsanız, gözlerinizi kapayın ve büyük bir değişiklik yapın. Gölge efekti veren fırçaları kullanarak keskin bitişler ve çarpıcı gölgeler ortaya çıkarın.

Açık parlak renklerle koyu tonları karıştırarak teninize ve göz yapınıza giden en iyi renkleri kullanın. Belirgin çizgilerin, mat veya parlak vurguların baş rolde olmasına izin verin.
7 3

Geçmişten de ilham almanın trend olduğu bir dönem. Likit ürünleri kullanmak bazen pürüzler yaratsa da doğru hamlelerle işinizi her zaman kolaylaştırır. Bakışlarınızın daha değerli olması, daha da göze çarpmak için likit eyeliner sizin tercihiniz olmalı.
Ürünü uygulamaksa oldukça basit. Önce göz kaleminizle normal kalınlıkta bir çizgi çekip, üzerinden bu likit ürünle geçin.
7 4