Hollywood yıldızlarına dönüştüren makyaj tüyoları!

Makyajınızın ünlü yıldızlarınki gibi havalı ve etkileyici olmasını mı istiyorsunuz? İşte 7 püf noktası!


Yüz hatlarımızın güzelliğini vurgulamak için makyaj yapıyoruz onları saklamak için değil! Fakat bazı durumlarda doğal güzelliğimizi vurguladıktan sonra daha görkemli bir stil yaratmak için ekstra birkaç fırça darbesine daha ihtiyaç duyuyoruz.

Sizi ihtişamlı bir Hollywood yıldızına dönüştürecek bu ekstra makyaj dokunuşları için pahalı malzemeler almaya ya da makyaj uzmanlarının söylediklerini bire bir uygulamanıza gerek yok. Önemli olan işin sırrını bilmek....

İşte Hollywood yıldızları gibi görünmenizi sağlayan makyaj tüyoları...
8 1

Dolgun dudaklara sahip olmak ihtişamlı Hollywood görünümünün 1. kuralı.

Dolgun dudaklara sahip olmak için estetik merkezlerinde doktorlar tarafından uygulanan dudak dolgularını tercih edebilirsiniz fakat geçici dolguları 3-4 ayda bir yenilemeniz gerekecek.

Bunun yerine eczanelerde satılan ve kolayca uygulanabilen dudak dolgunlaştırıcı ürünleri kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Hem daha pratik hem da bütçenize daha uygun olacaktır.

8 2

Her kadının çantasında eyeliner mutlaka bulunur. Likit, jel ve kalem eyelinerlar göz şeklini ortaya çıkarmakta bire bir.

Fakat Hollywood ihtişamına sahip bir makyaj yapmak istiyorsanız o halde eyelinerınızı alt kirpik diplerinize uygulmayı da öğrenmelisiniz.

Eyeliner sürmekte ustalaşmak zaman ister. Daha fazla pratik yaparak gözünüzü nasıl güzelleştireceğinizi keşfedebilirsiniz.
8 3

Hollywood yıldızlarının makyajdaki en büyük tutkusu yüz ve vücut kontürü.

Makyaj stili güzellik trendlerine yön veren Kim Kardashian, kontürlü makyaj akımının öncü isimlerinden.

Eğer siz de kusursuz bir cilt ve yüz hatlarına sahip olmak istiyorsanız makyaj yaparken açık ve koyu tonlarla yük kontürü uygulayın!
8 4