Hollywood'da tacize uğrayan ünlülere bakın

Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein Angelina Jolie dahil olmak üzere bir çok kadını taciz etmiş!

ABD’li Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein’in sinema dünyasının birçok ünlü kadınına cinsel saldırıda bulunduğu bildirildi. Gwyneth Paltrow ve Angelina Jolie gibi Hollywood'un başarılı ve yetenekli oyuncuları kariyerlerinin mahvolma korkusu yüzünden duruma ses çıkaramadıklarını belirtti.
10 1
Ünlü İtalyan yönetmen Dario Argento’nun oyuncu kızı Asia Argento, Hollywood film yapımcısı ve Miramax film stüdyolarının esli başkanı Harvey Weinstein’in, kendisine 21 yaşındayken Fransa’da bir otel odasında tecavüz ettiğini söyledi.
10 2
“HİÇBİR YERDE KABUL EDİLEMEZ” Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Angelina Jolie, Weinstein’in yapımcılığını üstlendiği “Playing By Heart” filminin çekimleri esnasındayken, şu anda 65 yaşında olan yapımcının kendisinden bir otel odasında cinsel avantaj sağladığını söyledi.
10 3
Diğer taraftan New York Times’ta Angelina Jolie ve Gwneth Paltrow’un Weinstein’in kendilerinden cinsel avantajlar sağladığını ve kariyerlerini kaybetme korkusuyla sessiz kaldıklarını belirttikleri bir makale yayımlandı.
10 4