İçinden İstanbul geçen Tom Hanks’li film vizyonda!

Aralarında bazı sahneleri İstanbul’da geçen ‘Cehennem’, efsane boksör Roberto Duran’in hayatını konu alan ‘Demir Yumruk’ filminin de bulunduğu, 7 yeni film gösterime giriyor.

Cehennem (Inferno) Bazı sahneleri İstanbul'da geçen filmin yönetmen koltuğunda Ron Howard oturuyor. Başrollerde ise Tom Hanks ve Felicity Jones oynuyor. Dan Brown'un aynı adlı romanından uyarlanan filmin başrolünde yer alan Tom Hanks bu filmde, daha önce Dan Brown'un "Da Vinci Şifresi", "Melekler ve Şeytanlar" kitaplarının da ana karakteri olan Robert Langdon'ı tekrar canlandırıyor. Uyarlamanın senaryosu, David Koepp imzası taşıyor. Venedik'teki bir otel odasında uyanan Robert Langdon neler olduğunu ve oraya nasıl geldiğini hatırlamamaktadır. Kendisine neler olduğunu hatırlayabilmek için ona yardım etmeye çalışan doktor Sienna Brooks'la birleşirler. Langdon ve Brooks cevapları aramak için Avrupa'yı dolaşmak zorunda kalırlar. Bu kez de İtalyan ozan ve politikacı Dante'nin İlahi Komedya kitabıyla bağlantılar bulmaya başlar. Zamanla ortaya çıkan ipuçları bir felaketi işaret etmektedir. Çok zengin bir işadamı kısa bir süre içinde dünyaya veba salgınını yayacaktır. Dünyanın başına gelebilecek bu felaketi engellemenin tek yolu Landgdon'ın neler olduğunu hatırlamasıdır...
7 1
Demir Yumruk (Hands of Stone) "Demir Yumruk" filminin başrollerinde Robert De Niro, Edgar Ramirez, Usher Raymond ile Ruben Blades gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Robert De Niro'nun Ray Arcel'i, Edgar Ramirez de Duran'i canlandırıyor. Filmin senaristliği ve yönetmenliğini Jonathan Jakobowicz üstleniyor. Film, boks tarihinin efsanelerinden Roberto Duran ve antrenörü Ray Arcel'in, birbirlerinin hayatlarını nasıl değiştirdiklerini konu ediniyor. 1964'ten 1983'e kadar boksun altın çağında geçen film, Duran'in Sugar Ray Leonard'la olan meşhur rekabetinin gerçek hikayesine odaklanıyor.
7 2
Ansızın ( Auf einmal) Sebastian Hülk, Julia Jentsch, Hans Zischler ile Sascha Alexander Gersak'ın oynadığı "Ansızın" filminin yönetmen koltuğunda "Köprüdekiler" ve "Hayatboyu" filmleriyle birçok festivalden ödül alan Aslı Özge oturuyor. Karsten’in dairesinde neşeli bir parti gerçekleşmiştir. Akşam yavaş yavaş gelmiştir ve konuklar partiden ayrılmaya başlamıştır. Dairedeki parti bittiğinde, tüm konuklar gitmiş olsa da Anna hala partiden ayrılmamıştır. Karsten bu gizemli kadına hayranlıkla yaklaşmaktadır. Ancak hayranlığı Karsten’ın sağlam temeller üzerine oturttuğu hayatını bir anda sarsacaktır. İki kadın arasındaki denge bir zayıflık anında kontrolden çıkıp felakete dönüşecektir. Almanya’nın bu ufak taşra kasabasında geçen bu gerilimli olaylar sonucu hayal kırıklığı ile öfke tetiklenecek, adalet ikiyüzlülüğün arkasına gizlenecek ve sonunda kötülük gerçek yüzünü gösterecektir.
7 3
Seni Seven Ölsün Unutulmaz ve Beni Böyle Sev dizilerinde yönetmen koltuğuna oturan Cem Tabak'ın ilk uzun metrajlı film denemesi olan Seni Seven Ölsün'ün senaryosunda Şeyda Delibaşı imzası var. Filmin başrollerini Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal ve Durul Bazan üstleniyor. Romantik komedi türündeki film, yüzyıllardır bir tılsım yüzünden sevenlerin kavuşamadığı bir Karadeniz köyünde geçiyor. Tılsımın etkisiyle yüzyıllardır kavuşamayan aşıkların hüzünlü öyküsüne dur demeye karar veren bir çift, birbirine düşman ailelerin çocukları olsalar da elele verirler. Bunun sonucunda başlarında eğlenceli, komik, romantik ve macera dolu olaylar geçecektir...
7 4