İzdivaç programlarının sonu mu geliyor? Esra Erol’dan canlı yayında açıklama!

Esra Erol, evlilik programlarının kaldırılacağına ilişkin yapılan açıklamanın ardından canlı yayında konuştu.

Malatya ziyareti esnasında Er TV ve Vuslat TV'de ortak yayına çıkan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bir soru üzerine evlilik programları ile ilgili konuştu ve kendilerinin de çok yakından takip ettiği bir konu olduğunu söyledi. 120 bin şikayetin geldiğini ifade eden Kurtulmuş, “Bu şikâyetler bize, Cumhurbaşkanlığına ve Başbakanlığa geliyor. Şuan böyle bir çalışma yapılıyor, son noktaya geliyoruz. İnşallah toplumsal bu talepleri karşılayacağız” dedi.
8 1
Bu açıklamanın ardından Esra Erol, canlı yayında konuştu. Sezon sonunda artık bu mesleği yapmayacağını ima eden Esra Erol şunları söyledi: “Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım.
8 2
10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm… Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı."
8 3
Esra Erol sözlerine şöyle devam etti: “Ben artık pes ettim. Bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah’ın izniyle yapıcam, ondan sonra… Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim.
8 4