Kanye West çıplak ünlülerle aynı yatakta!

‘Famous’ şarkısı için çekilmiş klipte, eşi Kim Kardashian ve eski sevgilisi Ray J, kavgalı olduğu Taylor Swift, Rihanna, Donald Trump gibi sansasyonel ünlülerle aynı yatakta çırılçıplak görülüyor.

Ünlü rapçi klipte şiddetli ilişki yaşamış olan Rihanna ve Chris Brown’u yanyana koyduğu gibi, eşi Kim Kardashian’ı ve önceden seks kasetinin olduğu Ray J’i de yan yana konumlandırmış. eski nişanlısı Amber Rose’u ise cinsiyet değiştiren eski kayın babası Caitlyn Jenner’in yanına koymuş. Bu resime ilk yorum ise Chris Brown’dan geldi: “Neden benim su tesisatçısı gibi popom var? e neden elimle böyle bir işaret yapıyorum? Bu Kanye çok yetenekli ama çok deli,gerçekten DELİ!”
2 1
Ressam Vincent Desiderio tablosundan esinlendiğini söyleyen Kanye West, klipte gösterilen ünlülerin hiçbirini yermek veya övmek amacı olmadığını da açıklıyor. Ünlülerin yatağa hangi yöntem kullanılarak yerleştirildiğiini bilmiyoruz, belki montaj ya da belki de heykel... Ancak, bu klibin tamamı yayınlandığında çok konuşulacağı kesin!
2 2