Kendall Jenner çıplak fotoğrafını paylaştı ama…

Son dönemin gözde modellerinden Kendall Jenner, Instagram hesabında peş peşe paylaştığı fotoğraflarla gündeme oturdu. Ancak paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerini yanılttı.

Kim Kardashian’ın üvey kardeşi 20 yaşındaki Jenner’ın çıplak halde bir atın üzerine uzandığı fotoğrafı olay yarattı. Instagram hesabından paylaştığı bu siyah beyaz fotoğraf 1 milyondan fazla beğeni aldı.
6 1
Ancak bu fotoğraf başka bir modele aitti. Elisa Meliani isimli Fransız modele ait fotoğraf, bir yıl önce modelin kendisi tarafından da paylaşılmıştı. Jenner, bu çıplak pozu, fotoğrafın orijinal sahibine hiçbir atıfta bulunmadan paylaştı. Kendall Jenner'a çok benzediğinden herkes onu Kendall sandı. Daha sonra fark edildi ve fotoğrafın gerçek sahibi Elisa Meliani, Jenner’ın paylaşımını “Ben ve benim atım” diyerek Instagram hesabına taşıdı. Jenner'ın sahteciliği ise Meliani'yi kızdırmak yerine modelin gururunu okşadı.
6 2
İşte Kendall Jenner’ın beğenerek kendi hesabından paylaştığı Fransız model Elisa Meliani'nin bazı Instagram paylaşımları...
6 3
6 4