26 Eylül 2017 günlük burç yorumları

26 Eylül Salı günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak?

KOÇ Gönül işlerinde beklenmeyen karşılaşmalar olayların akışını değiştirebilir. Bakışları üzerine toplayacaksın. İş hayatında değişim yapmaya kalkışmamalısın. Yeni işlere girişmeye heveslenme. Uzaklardan beklediğin haberi alacaksın. Yorgunluk ve halsizlik olabilir. Biraz dinlenmen faydalı olabilir.
12 1
BOĞA Aşk hayatında fırtınalar esebilir. Sevdiğin kişiyi fazla ihmal etmişsin şimdi sonuçlarına katlanmak durumundasın. Kimi hayal kırıklığına uğratırsan o senden uzaklaşacaktır, bu gayet normal. Mutluluğunu korumak da bozmak da senin elinde. İşine gereken önemi vermelisin. Aşk hayatın önemli ancak iş hayatın daha önemli.
12 2
İKİZLER Duygusal yaşamında ufak tefek sorunlar oluşabilir. Sevdiğin kişiye anlayış göstermeli isteklerini karşılamaya çalışmalısın. İş hayatındaki olaylara şaşırıp kalmamalı, doğru yorumlar yapmalısın. Gelecek için planlarını yapmalısın. Sağlık konusunda ihmalkarlık yapılmaz, kontrollerini yaptırmalısın.
12 3
YENGEÇ Karşındakini fazla eleştirerek şüpheleri üzerine çekebilirsin. Sevdiğin kişiyle anlaşamadığın konuları açık açık konuşup çözüme ulaştırmalısın. Fikirlerini açıklamaktan kaçınma. iş hayatında fırsatları değerlendirirsen büyük kazançlar sağlayabilirsin. Bu arada beklenmedik kısmetler ve paralar geçebilir eline.
12 4