Konuklar arasındaki gerginlik programa damga vurdu!

Oyuncu Sermiyan Midyat ile magazin dünyasının tanınan ismi Sema Çelebi arasındaki gerginlik, programa damga vurdu.

30 Eylül’de vizyona girecek olan Bir Baba Hindu filminin senarist, yönetmen ve başrol oyuncusu Sermiyan Midyat ile Hindistanlı 2010 Dünya Güzeli Nicole Faria, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Program konuklarından biri de Sema Çelebi’ydi. Ancak Sermiyan Midyat’ın filmde giydiği kostümün ütülenmesi gecikince, Sema Çelebi daha önce yayına alındı. Sema Çelebi yayında iken, Sermiyan Midyat ve Nikole Faria stüdyoya davet edildi.
7 1
Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt soruları yeni konuklarına yönelttiği sırada Sema Çelebi, Midyat’a “Siz 15 dakika kalıp ayrılacak mısınız?” sorusunu yönetti. Çelebi, daha sonra “Geç kaldım 15 dakika gömleğim ütülenmedi demişsiniz” dedi. Midyat ise Çelebi’ye, “Hatta 3 dakika da kalıp giderim isterseniz” diye karşılık verdi. Sema Çelebi, “Sizsiz olur mu?” yanıtını verdi. İkili arasındaki gerilimin fitilini, Sema Çelebi'nin Sermiyan Midyat'ın yeni filmi hakkında yaptığı yorumlar ateşledi.
7 2
Midyat'ın yeni filmine asla gitmeyeceğini söyleyen Sema Çelebi, “Kafamdaki Hindistan'a uygun değil. Ben Hindistan'a gideceğim. Onu kendi hayallerimde yaşattığım şekliyle göreceğim. Ben o Hindistan'ı yaşamak istiyorum. Filmdeki gibi alay eder haliyle görmek istemiyorum. Hindistan mistik yaşanacak bir ülke” dedi.
7 3
Duydukları karşısında sinirlenen Sermiyan Midyat, Sema Çelebi'ye "Siz karşınızdakine lafı çarpar, cevabı istemez misiniz hep böyle? İzin verin de cevabımı vereyim" sözleriyle karşılık verdi.
7 4