Koton 2016-2017 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile bohem bir kış masalı!

Koton 2016-2017 Sonbahar- Kış Kadın Koleksiyonu, bu sezon her zamankinden daha görkemli bir tavır sergiliyor.

Koton, 2016-2017 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, bu sezon kadınları büyük şehrin atmosferinden uzaklaştırıyor ve yepyeni bir country ruhu vadediyor. Doğanın izlerini taşıyan tasarımlar, yumuşak ve saf etkisinin yanı sıra görkemli bir kış hikayesi yazıyor. Sanatsal bir yaşam tarzına odaklanarak hazırlanan ve iddialı bir bohem havası estiren parçalar moda severler ile buluşuyor.
9 1
Country-boho etkilerinin hakim olduğu koleksiyonda; koyu mavi tonlara bu kışın olmazsa olmaz nötr renkleri haki yeşili ve taş grilerini tamamlayan oduncu kırmızısı ve ahşap tonları eşlik ediyor. Sanki içinde biraz yaşanmış ve esnetilmiş hissi veren hafif buruşuk kumaşlar, sonbahar sezonuna mükemmel bir başlangıcı yansıtıyor, dokuya ve rahat kumaşlara dönüşü müjdeliyor. Örme ve dokuma parçaları gibi yeni kombinasyonların görücüye çıktığı koleksiyonda kışa özgü çiçek baskılar ve tüvit desenler harmanlanıyor.
9 2
Bu sezon koleksiyonun anahtar parçaları arasında rahat, yumuşak ve sarkık tasarımlar yer alıyor. Kaşmir benzeri örmeler, ipek krepler, pelüş yünlüler ile yumuşaklığın hakim olduğu koleksiyon, yeni sezona sıcacık bir hava katarken, renklerde soğuk pastel tonlar, kış beyazları ve bejin yanı sıra hafif incimsi metalik dokunuşlar baskınlığını hissettiriyor. Ayrıca maksi volanların, fırfırların, metalik lureks trikoların ve vücuda tam oturan pantolonların bulunduğu koleksiyon, sonbahar-kış sezonuna zengin bir dokunuş yapıyor.
9 3
Koton, 2016-2017 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, bu sezon birbirinden özel kumaş seçimleri ile hazırlanmış tasarımlar sunuyor. Derin kırmızılar, koyu espresso, koral oranj ve karartılmış altın gibi ateşli tonları mürekkep ve kömür gibi derin nötr renklerle dengeleyen koleksiyonda incelikli desenler dikkat çekiyor.
9 4