LCW Home kış koleksiyonundaki parçalar

LCW Home kış koleksiyonundaki nevresim takımları, havlular, çocuk, genç ve bebek odası takımlarıyla yazın sıcaklığı kışın da evinize gelsin.

LCW Home yeni sunduğu Sonbahar-Kış koleksiyonu ile evlerinize yeni bir enerji getiriyor. LCW Home nevresim takımları, havlular, yastık kılıfları, masa örtüleri, mutfak önlükleri başta olmak üzere birbirinden farklı ürünleri ile evlerinizi baştan aşağı yenilemeye hazır.
20 1
LCW Home, yeni koleksiyonuyla yazın sıcaklığını kışında evinde hissetmek isteyenlere farklı alternatifler sunuyor. Yüzde 100 pamuklu ve sık dokuma tekniğiyle üretilen LCW Home ürünleri, ürün güvenliğini ve insan sağlığını da yine ön planda tutuyor.
20 2
LCW Home, Sonbahar-Kış koleksiyonunu “Pastel Dream”, “Rose Garden” ve “Luxury” olmak üzere üç farklı temayla dekorasyon meraklılarının beğenisine sunuyor.
20 3
Modern ve sade çizgiler barındıran “Pastel Dream” koleksiyonunda, grinin tonları, pastel mint ve pastel pembenin uyumlu birlikteliği ön plana çıkıyor. Pastel tonların baskın olduğu tema, sonbaharda romantizmi yaşatıyor.
20 4