Makyaj süngeri kullanmanın püf noktaları!

Beauty Blender markasıyla hayatımıza tekrar giren makyaj süngerleri, kontür uygulamalarının baş tacı. Peki makyaj süngerleri nasıl kullanılmalı?

Köşesiz, göz yaşı biçimli ve çok amaçlı makyaj süngerleri genellikle pembe rengiyle gözlerimizi alıyor. Lateks olmayan köpüksü bir materyalden elde edilen makyaj süngerleri, özel yapısı sayesinde en az malzeme israfıyla muhteşem bir uygulama imkanı sağlıyor. Süper dokusu sayesinde içerisinde su tutsa da, fondöten, pudra ve ya kapatıcı gibi makyaj malzemeleri süngerin içerisine hapsolmadan tam anlamıyla cilde uygulanabiliyor.
8 1
Özel tasarlanmış göz yaşı biçimiyle makyaj süngerleri pratik bir uygulama sağlıyor. Süngerin ergonomik yapısı sayesinde makyaj yaparken sürekli fırça değiştirmenize gerek kalmadan tek hareketle istediğiniz uygulamayı yapabiliyorsunuz. Peki kendimiz için en uygun makyaj süngerini nasıl seçeceğiz?
8 2
Makyaj süngerlerinin farklı özellik ve renklerde çeşitleri mevcut. Pembe olan orijinal makyaj süngeri en çok karşımıza çıkan çeşit ve ten makyajında kullanılıyor.
8 3
Beyaz renkli makyaj süngeri ise makyaj primeri, bakım serumları, nemlendirici kremler ve cilt temizleyici köpük uygulamalarında kullanılıyor.
8 4