Makyajı hayatından çıkaran ünlü şarkıcıya eleştiri!

MTV Video Müzik Ödülleri törenine makyajsız katılan Alicia Keys, eleştiri yağmuruna tutuldu.

ABD'li şarkıcı, söz yazarı ve besteci Alicia Keys’in dünya çapında tüm albümleri 50 milyon kopya sattı. 35 yaşındaki şarkıcı, 15 Grammy ödülüne layık görüldü. İtalyan-İrlandalı bir anneden ve Jamaikalı bir babadan dünyaya gelen Keys, 11 yaşından itibaren piyano çalmaya başladı. Ünlü şarkıcı, sadece müzik yeteneği ile değil güzelliği ile dikkat çekiyor.
29 1
Keys, son dönemde bir sürpriz yaparak başka yönüyle adından söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı makyajı hayatından tamamen çıkardığını açıkladı.
29 2
Keys bu kararı nasıl aldığını şöyle açıklıyor: Yeni albümümü hazırlamaya başlamadan önce nefret ettiğim şeylerin listesini yaptım. Onlardan biri kadınların güzel, seksi, zayıf olmaları yönünde beyinlerinin yıkanmasıyla ilgiliydi. Kadınlar gün geçtikçe birer arzu nesnesi haline dönüştürülüyordu ve ben bundan nefret ediyordum."
29 3
Bir sabah, sporunu yaptıktan sonra fotoğraf çekiminin ayrıntılarını konuşmak için Paola'nın ofisine giden Keys, onun teklifiyle şaşkına döndü. Çünkü Paola çekimi o anda ve doğal haliyle yapmak istiyordu: "Seni şu an çekmek istiyorum. Müziğin doğal ve taze, tıpkı senin gibi. Fotoğrafların da öyle olmalı."
29 4