Müslüman mankene tehdit mesajları yağıyor!

Fas asılı İtalyan model Ahlam El Brinis, aldığı hakaret ve tehditlere karşın ilk 'Müslüman Miss İtalya' unvanına sahip olmak istediğini söyledi.

İtalya'nın Vegeto bölgesinden Fas asılı 20 yaşındaki Ahlam El Brinis, ilk 'Müslüman Miss İtalya' unvanına sahip olmak istiyor. Brinis, gelecek ay düzenlenecek olan güzellik yarışmasına katılımı hakkında sosyal medya üzerinden birçok hakaret ve tehdide maruz kaldığını söylüyor.
6 1
İngiliz Telegraph gazetesinde yer alan habere göre, bikini ve iç çamaşırlarıyla verdiği pozlar nedeniyle tepki çektiğini belirten Brinis, kimi çevreler tarafından "İslam'ın adını kötüye çıkarmakla" suçlanıyor.
6 2
Kendisini eleştirenler hakkında "çok fazla vakti olan saçma insanlar" yorumunda bulunan İtalyan model, Fas'ta yaşayan büyükannesinin desteğinden güç aldığını ifade etti. Brinis, büyükannesinin, "Din kalptedir, giydiğin kıyafetlerde değil" sözlerini aktardı.
6 3
La Repubblica gazetesine konuşan Brinis,"Hakaret edenler oldu, ancak hem arkadaşlarımdan hem de hiç tanımadığım insanlardan daha çok teşvik mesajları aldım" dedi ve ekledi, "Dinin bir güzellik yarışmasıyla bir alakası olmaması gerekir."
6 4