Nejat İşler’in son görüntüsü şaşırttı!

İddialı oyuncu kadrosuyla çekimleri devam eden ‘İstanbul Kırmızısı’ filminin basın toplantısına, başrol oynayan Nejat İşler’in yorgun görüntüsü ve tavırları damga vurdu.

Ferzan Özpetek'in yönettiği, 'İstanbul Kırmızısı' filmi için Büyükada'daki Splendid Otel'de basın toplantısı düzenlendi.
11 1
Yönetmen Özpetek, “İstanbul Kırmızısı” filminde, aynı adı taşıyan romanından büyük değişiklikler yaparak beyaz perdeye taşıdığı,“aşıkların başkenti” İstanbul’da geçen bir aşk hikayesini, kendi hayatından kesitleri de katarak izleyiciye sunuyor.
11 2
Filmin oyuncu kadrosu oldukça iddialı. Nejat İşler, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Çiğdem Selışık, Serra Yılmaz, Zerrin Tekindor, Ayten Gökçer, Reha Özcan, İpek Bilgin, Tuğrul Çetiner, Cemre Ebuzziya, Selim Bayraktar, Şerif Sezer, Nergis Öztürk, Rıza Kocaoğlu ve Deniz Türkali kadroda yer alan isimler.
11 3
2017 yılında gösterime girmesi planlanan filmin çekimleri devam ediyor. İstanbul Kırmızısı’nda, Özpetek’e atıfla, Deniz adındaki yönetmeni Nejat İşler oynuyor. Mehmet Günsür ve Tuba Büyüküstün, Özpetek’in hayatındaki iki önemli karakter olan Yusuf ve Neval’i canlandırıyor. Halit Ergenç ise Orhan adında yeni bir karakteri oynuyor.
11 4