‘Süper Cumartesi’ programında Nur Yerlitaş'tan itiraflar:''Geçmişte sevdik ama..''

Nur Yerlitaş'ın katıldığı Süperstar Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl’ın birlikte hazırladıkları programda yapılan itiraflar damga vurdu.

Yıllarca kıyafetlerini hazırladığı Ajda Pekkan’ın programına bu kez başarılı bir ekran yüzü olarak çıkmanın heyecanını yaşadığını belirten Nur Yerlitaş, "Çok heyecanlıyım, dizlerim titriyor hakikaten. Düşlerimin kadınının karşısındayım" dedi. Pekkan ise bu sözleri karşısında Ajda Pekkan, "Gözler beni işaret ediyor ama ben buna inanmıyorum. Çünkü ekrana o kadar yakın biri olarak seni tanıyoruz ki, biz senden daha geride kaldık bu anlamda" dedi. Sinan Akçıl da "Nurella’nın içinden gerçek bir televizyon canavarı çıktı" yorumunu yaptı.
5 1
Sinan Akçıl’ın Ajda Pekkan’a sorduğu "Ajda Pekkan olmak ne demek? Ama bir tek kelimeyle anlat" sorusuna Süperstar, "Bence delilik.Gerçekten Ajda Pekkan olmak delilik. Hiç kimse oturup da bunca zaman Ajda Pekkan’ın arkasından koşmaz. Kendi arkamdan koşmaktan, kendimin kölesi olmaktan yoruldum. Çok yorucu bir şey. Deli olmasam Ajda Pekkan olmakla ne işim vardı? Ajda Pekkan olmasam şimdi evli barklı, çoluk çocuğa karışmış ya da o kocadan ayrılıp, yeni kocaya gitmiş bir kadın olurdum" cevabını verdi.
5 2
Üçlünün aşk ile ilgili açıklamaları ise programa damgasını vurdu Ajda Pekkan, "Hayatta her şeyi aşkla yaparken aşkı da aşkla yaşıyorum" derken Nur Yerlitaş ise "Ben de tabii aşık oldum, ben de sevdim. Zaten olmasa demek ki müthiş bir arıza var. Geçmişte sevdik ama yıllar sonra artık mantık devreye giriyor" şeklinde konuştu. Sinan Akçıl’ın"Peki çılgın gibi sevmek ne demek ve bunun bir sınırı var mı?" sorusunu da Ajda Pekkan, "Çılgın gibi sevmek sen demek. Öyle fütursuzca, hareket ediyor ki, öyle rahat ki. Biz kadınlar ise hesapçıyız" şeklinde cevapladı.
5 3
Nur Yerlitaş, konu son yıllarda şov dünyasında artan boşanmalara gelince "Şov dünyasının düğünlerine çağırıyorlar, özellikle hiçbirine katılmıyorum. ’Nasılsa ayrılacaklar’ diyorum. Ben özellikle aynı işi yapanların mesela oyuncuların, şarkıcıların evliliklerini çok sağlıkları bulmuyorum. Aşkları büyük olabilir ama aşkları ne kadar büyük olursa olsun, evlilik başka bir şey O bir ortaklık. Ama gerçekten boşanmalar çok arttı" açıklamasını yaptı.
5 4