Orgazma yardımcı olan pozisyonlar

..



Orgazm her sekste yaşanması garantili bir his değildir. Fakat deneyeceğiniz bazı pozisyonlarla cinsel hayatınıza yardımcı olabilirsiniz. Herkes için aynı kuralların geçerli olmadığını da unutmayarak partnerinizle sizin için en uygun pozisyonu bulmaya çalışmaktan çekinmeyin.

Cosmopolitan seksologlarının birkaç önerisi var:
9 1


Sekiz pozisyonu

Dümdüz şekilde uzanın. Kalça boşluğunuzu yastıkla destekleyerek yükseltin. Partnerinize kollarından destek alarak üst gövdesini dik tutmasını söyleyin.

Bu pozisyon sürtünmeyi ve birleşmeyi kolaylaştırdığından orgazma yardımcı olur. Klitorisiniz yavaşça uyarılması biraz zaman isteyen fakat güçlü bir his yaratacaktır.
9 2


Yarım uzanma

Kalçanız dışarda kalacak şekilde yatağa uzanın. Partneriniz bu pozisyonda ayakta olacak. Rahatsız olursanız elleriyle kalçanızı desteklemesini isteyebilirsiniz.

Bu duruş özellikle bir erkek için oldukça heyecan verici olabilir. Vajinal baskı yoğun olduğundan güçlü bir orgazm yaşayacaksınız. Göz temasını sağlayabilmek duygusal bir yoğunluk hissetmenizi de sağlayacak.
9 3


G noktası taktiği

Varlığı hala tartışılan G noktasının keşfine en yakın pozisyon budur. Dizlerinizi ve avuç içlerinizi yatakta tutun ve partnerinize arkanıza geçmesini söyleyin. Yukarıdan aşağıya doğru hareket etmesini Kendinizi kollarınızla destekleyin. Bu şekilde siz de hareket edebilirsiniz.

Sadece bir kez G noktası orgazmı yaşayabilirseniz şanslı sayılırsınız, fakat yaşayacağınız his hep daha fazlasını istemenize sebep olacak.
9 4