Oturuş biçiminiz karakterinizle ilgili ipuçları veriyor!

Oturuş biçiminize bakarak karakteriniz hakkında bazı doğru tahminlerde bulunabileceğimizi söylesek ne dersiniz? Bakın oturuş biçiminiz karakterinizi nasıl ele veriyor?

Oturuş biçiminizden nasıl biri olduğunuzu çözmek çok da zor değil. Tek yapmamız gereken vücut dilinizin bize verdiği işaretleri doğru yorumlamak. Bilinçsizce, kendinizi rahat hissettiğiniz şekilde oturun ve gerisini bize bırakın...
7 1
Evet, herkes kendini en rahat hissettiği şekilde oturmayı tercih eder. Bazen bacak bacak üstüne atarken, bazen de bacaklarımızı bitiştirip yana doğru nazikçe kıvırırız... Bilinçsizce yaptığımız bu seçimin altında gizli kalmış içgüdülerimiz ve isteklerimiz yatıyor. Karşınızda oturan kişinin niyetini, o kişinin oturuş biçimine bakarak anlayabileceğiniz gibi, sizin duygularınız da aynı şekilde ortaya çıkabilir... İşte oturuş biçiminin insanlara dair yansıttığı karakteristik özellikler...
7 2
A pozisyonunda oturmayı tercih eden kişiler sorunlarla yüzleşmek yerine, saklanmayı ve sorunun kendi kendine çözülmesini beklemeyi tercih ederler. Bu tip oturuşta kendini rahat hisseden kişilerle iletişim kurmak kolaydır. Sıkıcı olmayan fakat kolay değişkenlik gösteren bir yapıya sahiptirler. Karizmatik ve çocuksu yönleri ağır basar.
7 3
B pozisyonunda oturan kişiler hayalperest insanlardır. Müthiş bir hayal gücüne sahip olurlar ve düş kurmayı çok severler. Çalıştıkları yerde takım ruhunu canlı tutarlar. Sürekli kendilerini yeniledikleri için onlarla hayat asla sıkıcı bir hal almaz. Onlardan sık sık harika fikirler duyabilirsiniz. Değişiklik yapmak için yeni yılı beklemezler. Akıllarına gelen fikri hemen uygularlar. Bu tür kişiler yaşadıkları şehri, eşlerini veya işlerini hızlıca değiştirebilirler. Aynı yerde uzun süre bulunmaktan sıkılırlar.
7 4