Rodrigo Alves, Diyet Günlüğü'ne konuk oldu!

Ünlü İngiliz showman Rodrigo Alves, Diyet Günlüğü'ne katılarak Bütünsel Beslenme Danışmanı Bersu Ekinci ve Ece Çavuşoğlu'nun sorularını yanıtladı!

Elmaelma.com’da Diyet Günlüğü’nün bu haftaki bölümünde Bütünsel Beslenme Danışmanı Bersu Ekinci ve Ece Çavuşoğlu, dünyaca ünlü bir ismi, Rodrigo Alves’i konuk etti. İngiliz showman Rodrigo Alves, bugüne kadar geçirdiği estetikler nedeniyle ‘İnsan Bebek Ken’ lakabıyla tanınıyor. Rodrigo Alves, bersu Ekinci ve Ece Çavuşoğlu’nun diyet sohbetine kendi hikayesiyle renk kattı… Bersu Ekinci: Merhaba Rodrigo! Rodrigo Alves: Merhaba Bersu, sizi görmek çok güzel. Bersu: Seni burada ağırlamadığımız için çok mutluyuz. R: Ben de burada olduğum için çok heyecanlıyım.Beni konuk ettiğiniz için çok teşekkür ederim. B: Geldiğin için teşekkür ederiz. R: Benim için bir zevk, İstanbul’u çok seviyorum. Ece: İstanbul’u Eminönü, kapalı çarşı gibi yerleri sevdiğinizi duyduk… B: Eski İstanbul muhitlerini ziyaret ettin değil mi? R: Evet, eski İstanbul’u çok seviyorum çünkü çok kültürel bir dokusu var. Mimari yapıları, restoranları fantastik. Bence gerçek Türkiyel orası. B: Evet, çok kültürel ve .eşitli zevkleri bir arada barındıran mekanlar. R: Ülkeniz kesinlikle çok güzel, harika yerleri var ve buraya geldiğimde genellikle eski İstanbul semtlerinde kalmayı tercih ediyorum. Sokaklarda yürüyüp, selfieler çekmek çok eğlenceli.
18 1
Bersu Ekinci: Harika, biz de burada olduğun için çok mutluyuz. Şimdi Ece’nin sana bazı soruları olacak. Bizim Türk izleyicilerimiz vereceğin cevapları çok merak ediyor. Sorularımızı cevaplarsan çok mutlu oluruz. Rodrigo: Bütün sorularınıza sorularınıza seve seve cevap verebilirim. Ece: Bu estetik maceranız nasıl başladı? Rodrigo: Ben 33 yaşındayım ve ilk estetik ameliyatımı 17 yaşında, Jinekomasti denilen bir rahatsızlık nedeniyle büyüyen göğüslerimi aldırmak için oldum. O dönemde estetik ameliyat olmak için yaşımın çok küçük olduğunu ve daha birçok estetik ameliyat olmam gerektiğini biliyordum. Fakat burnumu yaptırmak, yağ aldırmak gibi işlemler için 19 yaşıma kadar beklemem gerekiyordu. Böylece 19 yaşıma geldiğimde kendimi yeniden yaratmaya başlayabilirdim. Yani ilk ameliyatımı 17 yaşında olsam da, gerçek anlamda bu maceram 19 yaşına geldiğimde başladı. Bersu E.: Peki burnun? Rodrigo: Benim ikinci ameliyatım burun ameliyatıydı ve sonra liposuction ameliyatı oldum. Şimdiye kadar 57 ameliyat oldum, çok sağlıklıyım, hayattayım ve kendimi çok mutlu ve tamamlanmış hissediyorum.
18 2
Ece: Herkes size Ken Bebek diyor fakat size bu dönüşüm için ilham veren şey neydi? Rodrigo: 'Human Life Ken Doll’ adında bir dernek var çünkü bu şekilde giyiniyorum, saçlarımı böyle şekillendiriyorum, estetiklerim var ve diğer erkeklere benzemiyorum. Bazı insanlar da benim gerçek biri gibi gözükmediğimi söylüyor. İşin aslı ise Ken bebek ya da Barbie bebek hiçbir zaman benim ilham kaynağım olmadı. Çocukluğumda bana ilham veren şey Disney’in çizgi filmleriydi. Ben bir Disney prensine benzemek için saçlarım böyle olsun, mavi gözlerim olsun istedim. Bugün şunu söyleyebilirim ki, ben hayal gücümün meyvesiyim ve hayatımda olmasını istediğim her şeye sahibim. Ve beni takip edenlere, fanlarıma, beni izleyenlere mesajım her zaman şu; bizler hayatta ne istiyorsak onu yapacak ve ne istiyorsak o olacak güce sahibiz. Bunun estetik ameliyat olması ya da başka bir şey olması bir şey değiştirmez, eğer sen doktor olmak istiyorsan bunun için çok çalışırsın. Benim mesajım her zaman hayallerimiz için mücadele etmek, dayanıklı ve güçlü olmakla alakalı. Hala gerçekleştirmek istediğim bir çok hayalim var ve en azından hayallerimin %70’ini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.
18 3
Bersu: Evet, gerçekten bir Disney prensine benziyorsun. Rodrigo: Evet, bugün İstanbul’da en sevdiğim otellerden birinde bir etkinliğe davetliyim, Türk bir tasarımcı bu kıyafeti benim için tasarladı ve çok beğendim. B: Evet gerçekten çok şık. R: Kıyafetimle aşk yaşıyorum, detayları harika, bununla kesinlikle bir prense benziyorum.
18 4