Tüyler ürperten ruh çağırma anılarını internette paylaştı!

Reddit.com adlı web sitesinde ruh çağırma tahtasıyla yaşadıklarını anlatan insanlar birbirinden korkunç anılarını paylaştı. İşte birbirinden ilginç paranormal deneyimler...

Ruh çağırma tahtasıyla oynayanların anlattıkları kan donduruyor. Yaşadıkları her şeyin gerçek ve abartıdan uzak olduğunu belirten kullanıcılar yalnızca eğlence maksatlı yaptıkları ruh çağırma seanslarının ne kadar feci sonlandığını anlattı. Reddit.com adlı web sitesinde ruh çağırma tahtasıyla yaşadıklarını anlatan insanlar birbirinden korkunç anılarını paylaştı. İngiltere, Amerika ve Avrupa’da büyük partilerle eğlenceli bir şekilde kutlanan Cadılar Bayramı, Halloween’in yaklaştığı şu günlerde Reddit.com okuyucuları tüyler ürperten deneyimlerini paylaşmakta sakınca görmedi.
5 1
'Crabs4Sale' adlı bir kullanıcı kendi yaşadığı değil ama babasının başından geçen bir olayı anlatıyor. Babasının gençlük günlerinde bir arkadaşıyla birlikte ruh çağırdığını anlatan Crabs4Sale, babasının bu tür şeylere asla inanmadığını ve dalga geçtiğini belirterek hikayesine başlıyor. Yakın bir arkadaşıyla ruh çağıran adam, kendileriyle temas kuran ruhtan bir kehanette bulunmasını istiyor. 2 genç ile konuşan ruh ise genç adama arkadaşının babasının yakın bir gelecekte öleceği kehanetinde bulunuyor. Buna gülüp geçen gençler ertesi hafta bahsedilen gencin babasına kamyon çarpınca bir daha bu tür şeylere yaklaşmıyor.
5 2
‘no_springs' adlı kullanıcı da 12-13 yaşlarındayken yaşadığı bir deneyimi paylaşıyor. Bir arkadaşının evinde oyun niyetine ruh çağırıp dalga geçtikleri sırada ruh çağırma tahtasında ‘sizi camdan görebiliyorum’ yazısının belirdiğini belirtiyor. Arkadaşı, arkadaşının ablası ve kendisinin bulunduğu odada, sonraki mesajın ‘ sizi onun gözünden görebiliyorum’ olması üzerine çağırdıkları ruha nerede olduğunu sorarlar. Ruh çağırma tahtası hareket ettiğinde ise ‘arabanın altındayım’ yazısı belirir. Gençler hemen sokağa çıkıp evin önünde duran arabanın altına bakar ve simsiyah bir kediyi tıslarken görür. Hemen eve geri koştuklarında ise kapıdan içeri girdikleri sırada elektrikler kesilir.
5 3
Mathari rumuzlu başka bir kullanıcı ise eşiyle birlikte taşındıkları evde acayip olaylar yaşadıklarını ve bunun üzerine bir ruh çağırma tahtası aldıklarını belirtiyor. Eşiyle birlikte bir varlıkla iletişim kurduklarını belirten adam, sorularına mantıklı cevaplar almadıklarını ve ruh çağırma seansının sonunda tahtanın kırıldığını söylüyor. Sonuçsuz kalan bu ruh çağırma seansı sonrası ise yeni kiraladıkları evde yaşadıkları olaylar daha beter bir hal almış ve çareyi evden taşınmakta bulmuşlar.
5 4