Meteoroloji uyarıyor!

Saat saat hava durumu sizlerle! Meteoroloji uyarıyor!

İSTANBUL hava durumu için hem meteorolojiden hem de AKOM'dan uyarı geldi. Şiddetli yağmur ile birlikte İstanbul'da dolu yağışı bekleniyor. Saatlik hava durumu tahminine göre İstanbul'daki yağışlar gece yarısına kadar çok kuvvetli olarak devam edecek. Meteoroloji Düzce, Zonguldak ve Bartın için de resmi sitesi üzerinden son dakika uyarısı verdi. Bu 3 ilde öğle saatlerinden itibaren çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak yağış bekleniyor. Yağışların sel baskınlarına yolaçabileceği bildirildi.
12 1
İstanbul için AKOM'dan da kuvvetli yağış uyarısı geldi. AKOM sitesinden yayınlanan saatlik hava durumu tahmininde yağışların sabah ve öğle saatlerinde çok kuvvetli olacağı bilgisi yer aldı. AKOM'a göre İstanbul'daki sağanak yağış tüm kentte etkili olacak.
12 2
TÜRKİYE genelinde bugün 30 ilde yağış var. İzmir'den Tokat'a kadar bir çok kent kuvvetli yağmur için uyarıldı. Meteorolojinin sitesinde yayınladığı 22.08.2017 salı tarihli hava durumu tahminine göre yağış beklenen iller şunlar: İzmir, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Sakarya, Kocaeli, Yalova, Kütahya, Bilecik, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Amasya, Çorum, Tokat, Çankırı, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illeri.
12 3
İzmir saatlik hava durumu meteoroloji raporu
12 4