Güçlü ve havalı saçlar için Avon Advance Techniques serisi!

Avon'un Advance Techniques Serisi; yenilenen içeriği ve formülüyle, saçları güçlendiriyor ve canlılık kazandırmak için pek çok çözüm önerisi sunuyor. Seride farklı saç tiplerinin farklı problemlerini gidermek üzere geliştirilmiş özel ürünler bulunuyor.

Burcu Esmersoy’un favorisi olan Supreme Oils serisi, Macadamia, Kamelya, Badem, Üzüm Çekirdeği ve Marula’dan oluşan 5 değerli doğal yağı içeriyor; normal ve kuru saç tiplerini besleyip güçlendiriyor. Burcu Esmersoy’un komple bakım için tavsiye ettiği Multi Shine Teknolojisi içeren Kuru Saç Ucu Onarıcı Serum ise elmasların gücünden ve parlaklığından esinlenilen teknolojisi ile yıpranmış saç uçlarını düzgünleştiriyor.
2 1
Avon Advance Techniques Yeni Supreme Oils serisi, içeriğindeki Macadamia, Kamelya, Badem, Üzüm Çekirdeği Ve Marula yağlarıyla saçları besliyor ve güçlendiriyor. Kullanıcıların %95’inin, saçlarının güzellik salonundan çıkmış gibi bakımlı göründüğünü belirttiği Supreme Oils serisi Burcu Esmersoy’un da tercihi. Burcu Esmersoy’un “Saçlarımın her zaman güzellik salonundan çıkmış gibi bakımlı görünmesini Supreme Oils ürünlerine borçluyum. Doğal yağlar içeren bu seri kuru saçlarımın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor!” diyerek 5 doğal yağın birleşiminden oluşan bu seriyi herkese öneriyor. Avon Advance Techniques serisinin Ultimate Volume ürünleri kolajen içeren formülüyle saçlara olağanüstü bir hacim kazandırıyor. Keratin Power Teknolojisi içeren Instant Repair 7 serisi ise yıpranmış saçları derinlemesine onarıyor. Multi Shine Teknolojisi ile geliştirilmiş Daily Shine serisi saçlarınızı göz alıcı bir parlaklığa kavuşturuyor. Son dönemin en favori yağlarından olan Argan içerikli 360 Nourishment serisi saçları kökten uca besliyor. Argan Yağı, Provitamin B5 ve E Vitamini içeren seri ile saçlar ipeksi bir yumuşaklığa ve canlılığa kavuşuyor. Saçlarınıza komple bakım yapmak için Avon Advance Techniques serisindeki saç serumları ile 5 kata kadar daha güçlü saçlar elde edebilirsiniz. Kırılmalarda %83’e varan azalma ve %100’e varan parlaklık için Avon Advance Techniques Serumlar en doğru tercih. Avon Advance Techniques Styling yeni şekillendirici serisi, saçları yıpratıcı etkilerden uzak tutarak uzun süre şeklini korumasını sağlıyor. Saçları ağırlaştırmadan parlaklığını arttırarak, ister düz, ister bukleli görüntülerle saçlara sağlıklı ve mükemmel bir görünüm veriyor. Avon Advance Techniques Serisi içindeki yenilenen şık tasarımlı fırça ve taraklar ile saçlara istenilen şekli vermek artık çok kolay. Burcu Esmersoy’un, “Günlük kullanımda tercih ettiğim Avon’un Oval Saç Fırçası hem saçlarımı kolayca açıyor hem de onlara istediğim şekli veriyor.” diye bahsettiği seri, farklı saç modeli yapmak isteyenlere mükemmel sonuçlar sunuyor.
2 2