Ünlü Hollywood yıldızlarının doğum öncesi ve sonrası fotoğrafları şaşırtıcı

Hollywood'un ünlü yıldızlarının doğum öncesi ve sonrası fotoğraflarını sizler için derledik. Nasıl oluyor da doğum yaptıktan sadece bir kaç gün sonra kırmızı halıya hatta podyuma çıkan bile var.

Kim Kardashian İddalı selfie kraliçesi olarakta bildiğimiz Kim, oğlu Sainti 2016’nın 5. ayında dünyaya getirdikten sonra alışmış olduğumuz cesur pozlarını bize selfie yolula sergiledi.İki çocuk annesi Kim ve büyük kardeşi Kourtney de uzun balıkçı yaka kazagıyla ve taytıylada uyumlu gyinmiş görünüyorlardı.
13 1
Keira Knightley Kızı Edieyi kucağına almasının üzerinden henüz 3 ay geçmişken eski formuna çabucak kavuştu. 30 yaşındaki oyuncu doğum sürecinden beri ilk kez New Yorkta göze çarptı.
13 2
Blake Lively Bunu nasıl başarıyor? İlk kız çocuğunun doğumunun ardından 2 ay kadar kısa bir süre geçmişken mükemmel doğum sonrası vücudunu sergiledi. Sarışın güzel, New York Moda Haftası boyunca, Gabriela Cadena moda şovunda siyah-beyaz elbisesi ve fit vücuduyla poz verdi.
13 3
Lauren Silverman Daha bu fotoğrafdan 3 gün önce Simon Cowell’in çocugunu dünyaya getirdi ve doğum öncesi haline hızıca geri dönüş yaptı. New Yorkta yeni doğan bebeği için deri pantolonuyla alışverişe çıkan Silverman mükemmel gözüküyordu.
13 4