Sarı saç tonları nasıl belirlenmeli?

Saçlarınızı sarıya boyatmak istiyor ama size en yakışan sarı saç tonlarını nasıl belirleyeceğinizi düşünüyorsunuz. İşte platin sarıdan, bal sarısına tüm tonlarıyla sarı saçlar!

En çılgın saç modelleri bile modanın içinde kendine yer bulduğu bir dönemde yaşıyoruz. Gökkuşağı saçlar, gri saçlar derken her kadının kalbinde yatan sarı saçların pabucu dama atılıyor zannetmiştik ki, yaz geldi ve birden aklımız ‘Acaba saçlarımın rengini ombreyle mi dönüştürsem yoksa hepsini platine mi boyatsam?’ gibi sorularla meşgul olmaya başladı. Eğer saçlarınızı boyatmak istiyor ve sarı tonlarına bakıp duruyorsanız, tek yapmanız gereken, size en çok yakışan sarı tonunu belirlemek. Daha sonra kuaföre gidip mutlu bir şekilde saçlarınızda istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Şu sıralar ünlüler arasında yeni bir sarı saç dalgası yayılıyor. Beyonce, Miley Cyrus ve Chrissy Teigen gibi yıldızların ilk sırada yer aldığı bu grup, açık saç ve ten rengiyle doğmuş olmasalar da Hollywood’un ikonik sarışınlarına meydan okuyor. Hollywood’un en ünlü saç rengi uzmanları sarı saçlı ünlülerin saçlarını inceledi ve kendinize en yakışan sarı saç tonunu bulabilmenizde faydalı olacak ip uçları verdi…
13 1
Jennifer Aniston Hepimiz Jennifer Aniston’un doğal sarışın olmadığını biliyoruz. Fakat açık saç rengini o kadar başarılı kullanıyor ki, oyuncunun kumral günleri bizim için çok geride kaldı. Eğer doğuştan sarışın değilseniz saçlarınızda sıcak renklere ve kontrasta yer vermeyi unutmayın. Aniston’un saçlarının belirgin rengi de, buğday tenle son derece uyumlu. Eğer doğal ten renginiz buğday ise soğuk ve küllü sarılar yerine kumrala yakın sıcak sarıları denemenizde fayda var.
13 2
Beyoncé Aralarına koyu ve açık gölgeler uygulanan bal rengi sarı tonu Beyoncé’nin badem rengi tenine çok yakışıyor. Ten rengi ve saçları arasındaki kontrast ise denge yaratıyor.
13 3
Kate Hudson Hollywood’un en rağbet gören saç rengini Kate Hudson’ın saçlarında görüyoruz. Ne yazık ki, elde etmesi en zor renklerden biri. Pek fark edilmese de, Kate Hudson’ın saçları fark ettiğimizden daha altın sarısı. Doğal ten görünümüyle birlikte harika bir silüet yaratıyor. Bu saç rengi için saç diplerini takip etmek oldukça önemli.
13 4