Düşlediğiniz seks fantezileri karakterinize dair ipuçlarını ortaya çıkarıyor!

Düşlediğiniz seks fantezilerinin kişiliğinizle ilgili ipuçlarını yansıttığını biliyor musunuz? Bakalım seks fanteziniz sizin hakkınızda neler söylüyor?

İsrailli psikologların yaptığı bir araştırmaya göre, yatak odasında arzulanan şeyler karakterimizi ele veriyor. Bu araştırmaya göre yatakta partnerinizden başka biriyle birlikte olduğunuzu düşlemek aslında ilişkinize düşündüğünüz kadar zarar vermiyor. Peki ya gerçek hayatta hiç ilginizi çekmeyen komşunuzun yatakta neden bir anda aklınıza geliyor? Aslında hiç bir çekim hissetmediğimiz şeylere ve kişilere karşı cinsel ilişki sırasında duyduğumuz istek ne anlama geliyor?
7 1
Dayanılmaz olma fantezisi Yatakta karşı cins için dayanılmaz olma fantezisi özgüven eksiliğinin işareti. Genellikle bu tür fantezilerde bireyler o kadar seksi ve cazibelidir ki kimse onlara karşı koyamaz. Karşılarında kendilerini öpmek, dokunmak ve seks yapmak için yalvaran kişilerin fantezisini kuran kişiler bilinç altında cinsel ilişkiye ‘kabul edilebilir’ bir açıklama yaratır.
7 2
Bondaj fantezisi Seks fantezisi denilince akla gelen klasik görüntülerden biri de bondajla yatağa bağlanmış insanlardır. Bu fantezi hem bondajlanan kişi hem de partnerini yatağa bağlayan kişi olarak da hayal edilebilir. Bu durum gerçek hayatta sürekli başkalarını memnun etmeye çalışmakla ve kendi isteklerini arka plana atmakla ilişkilendirilir. Eğer partnerimizi bağladığımızı düşlüyorsak, bu fantezide seksten tamamen bencil bir şekilde zevk almayı istiyor olabiliriz.
7 3
Erkekleri domine etmek Yatakta erkeklere sert davranmayı ve kontrol etmeyi arzulayan kadınlar gerçek hayatta genellikle utangaç ve isteklerini belli etmeyen kişiler olabilir. Yatak odasında sözünü geçiren patron rolünü üstlenmek ve seksi kontrol etmek erkeklere atfedilen bir davranış olsa da birçok kadın yatakta kontrolü eline almayı arzuluyor.
7 4