Seks hakkında ilginç gerçekler!

Yapılan araştırmalar, paradan çalışma hayatına, kadın sesinden spora kadar seks hakkında şaşırtıcı ipuçları veriyor. İşte kısaca seks hakkında ilginç gerçeklerden bazıları…

- Ofiste cin gibi fikirlerinizle herkesi etkilemek istediğiniz günün öncesinde sevişin. Antropolog doktor Helen Fisher"a göre seks, ofiste yaratıcılığı artıran beyin kimyasallarının salgılanmasını sağlıyor. - Rahat bir tempoda çalışan kadınlar, stres içinde çalışanlara göre daha sık ve kolay orgazm oluyorlar. Her üç kadından biri, çalışma hayatının seks performansını olumsuz etkilediğini düşünüyor. - Bir prezervatif firmasının dünya çapında yaptırdığı araştırma, Avusturyalı çiftlerin, sıklıkla oral seks yaptığını gösteriyor. - Bir pazar gününüzü temizliğe ayırdığınızda seks hayatınızın canlandığını göreceksiniz. Çünkü bir araştırma, ev işi yapan çiftlerin daha sık seviştiğini gösteriyor. - Araştırmalar sevişmeden önce yapılan 20 dakikalık egzersizin cinsel tepkileri geliştirdiğini ortaya koyuyor.
6 1
- İskoçya’da yapılan bir araştırma, cinsel rahatlamadan sonra insanların kalabalık önünde daha rahat konuştuğunu ortaya çıkarmış. - Beş santim topuklu ayakkabı giymek, leğen kaslarının gücünü artırdığı için orgazm olmanıza yardımcı oluyor. - 35 yaşındaki insanların yüzde 36'sı seksten sonra Twitter veya Facebook'a girmeyi, tercih ediyor ya da mesajlaşıyor. - Erkeklerin yüzde 31'i de stres kaynaklı ereksiyon sorunları yaşıyor. Yüzde 34'ü ise ereksiyonunun devamlılığını sağlayamıyor. - Anketlere katılan üçte birlik bir kesim, tatilde yapılan seksin çok daha iyi olduğunu söylüyor.
6 2
- Bir kadının sesinin inişli-çıkışlı ve enerjik olması, erkeklerin kalp atışlarını ve kanlarındaki testosteron miktarını artırıyor. - İngiltere’de yapılan bir araştırma, erkeklerin zayıf kadınları değil kıvrımları belirgin kadınları tercih ettiğini ortaya çıkarmış. - Erkeklerin beyinlerinin seksle ilgili olan kısmı, kadınlarınkine oranla iki buçuk kat daha büyük. - Kadınlar, erkeklere kıyasla dokunma karşısında 10 kat daha hassaslar. - Dünya üzerindeki erkeklerin yüzde 30'u sünnetli.
6 3
- Yapılan bir araştırmaya göre, kadınlar çok para kazanan erkeklerle sevişmekten daha fazla zevk alıyorlar. Kısa bir süre önce Amerika'da yapılan bir araştırmaya katılan erkeklerin yüzde 71'i, paranın onlara daha iyi bir seks hayati sağladığını savunuyor. - Yapılan bir araştırma, gün boyu bilgisayarının başından kalkmayan insanların yüzde 82'sinin partnerlerinin aldığı zevki kendilerininkinden çokça önde tuttuklarından, daha iyi birer aşık olduklarını ortaya çıkarmış. - Akşam televizyon izlerken birbirine sarılarak oturan çiftler, sadece seks yaparken öpüşenlere kıyasla daha az depresif oluyor.
6 4