Seks terapistlerine en çok şikayet edilen 4 konu!

İnsanlar seks terapistlerinin ofisinde en çok bu 4 konudan şikayetçi oluyor! İşte yatakta şikayetçi olduğumuz konular ve profesyonellerin tavsiye ettiği çözümler...

'Kocam ve ben birbirimizi ev arkadaşı gibi görüyoruz!’ Birçok kadın eşleri artık onlarla seks yapmadığı ve ilişkilerinde erotizm kaybolduğu için ne yapacağını bilemiyor. New York’lu Seks Terapisti Stephen Snyder, bu durumun kötü bir kısır döngü olduğunu, kadınların eşleri tarafından cinsel açıdan terk edildiklerini hissetmeleri, üzülmeleri ve eşlerinin onları üzgün görmeye katlanamamasıyla sonuçlandığını belirtiyor.
8 1
Bu konuda uzmanların tavsiyesi ise şöyle: Kadınların bu durumda eşlerini daha az eleştirmeleri ve erkeklerin de kadınlar için arzulanma duygusunun ne kadar önemli olduğunu öğrenmeleri gerekiyor. Eşler istekleri ve ihtiyaçları konusunda yatak odasında daha fazla dile getirmeli.
8 2
‘Sertleşmekte zorluk yaşıyorum.’ Megan Fleming, seks terapistlerine gelen erkek danışanların oldukça cesaretli kişiler olduğunun altını çiziyor. New York’lu Psikolog ve Seks Terapisti erkek danışanların çoğunun ereksiyon problemiyle geldiğini ve neredeyse hepsinin ilk seansın sonunda rahatlamış bir şekilde evlerine döndüğünü belirtiyor.
8 3
Seks terapistleri ereksiyon sorunu yaşayan kişilere yatakta güvenlerini geri getirmek için yapabilecekleri birçok şey olduğunu garanti ediyor. Ereksiyon sorunu organik nedenlere dayanan erkeklerde bile bu sorun psikolojik bir tabana dayanıyor. Cinsel performanslarıyla alakalı dile getirmedikleri endişelere sahip olan kişilerde ereksiyon problemi daha sık görülüyor.
8 4