Seksi gece için ateşli öneriler!

Sevgilinizle özel bir gece geçirmeyi planladınız. Peki ne yapacaksınız? Giyinip süslenip, konuk oyuncu gibi oturmak olmaz. İşte size seks tüyoları!


Sevgilinize unutamayacağı bir gece geçirtmek için hazırlık yaptınız ama o anda nasıl davranmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. İşte size muhteşem seks tavsiyeleri!

Özel geceniz için bir haftadır hazırlanıyor, yapacağınız yemekleri önceden deniyor, ona güzel görünmek için bir haftalık şok diyetlerden birini uyguluyor olabilirsiniz.

Ona nasıl dokunacağınızı bilmiyorsanız bu yaptığınız hazırlıkları unutun gitsin!

Hem kendinizin hem de sevgilinizin unutamayacağı seks dolu bir gece için işte denemeniz gerekenler!
9 1

Hergün giydiğiniz pamuklu iç çamaşırlarından bahsetmiyoruz!

Her zaman vitrinlerde görüp ama asla denemediğiniz çamaşır modellerini deneyin. Üzerinizde en iyi duranı ve en beğendiğinizi seçin

Kimse sizden bir anda Victoria's Secret meleklerine dönüşmenizi beklemiyor ama üzerinizdeki pijamaları çıkartmak hiç de fena bir fikir sayılmaz.
9 2

Seksi bir gece için seksi bir yer! Eviniz, bir otel odası ya da yazlık eviniz olabilir. önemli olan içinizdeki romantik ve seksi havayı etrafa yansıtabilmek.

Eğer ayarlanabilir ışıklarınız varsa ışıkları kısın, asla tamamen karartmayın. Sevgiliniz sizi seksi çamaşırlarınızın içinde izlemek isteyecek.

Erkeklerin görsel olarak uyarıldığını unutmayın!
9 3

Sevgilinizin vücudunuzdaki belli bölgelere dokunması sizi nasıl çıldırtıyosa, onun için de aynısı geçerli.

Sıcak noktamız tabii ki boyun. Yalnızca seks sırasında değil, yemek yerken ya da film izlerken bile parmak uçlarınızla hafifçe dokunarak sevgilinizi baştan çıkarabilirsiniz.
9 4