Şık kadınların her gün yaptığı 15 alışkanlık!

Şık ve stil sahibi kadınların bu 15 alışkanlığı sayesinde işlerinin kolaylaştığını biliyor muydunuz? Haydi ne duruyorsunuz onların yolundan ilerleyelim...

Sanılanın aksine şık bir kadın olmak için tonlarca para harcamaya gerek yok. Çok şık kadınlar da bu yola başvurmuyor. Onlar kendilerine güvenen, modayı takip eden ve harika görünmek için her gün bazı alışkanlıklarını yerine getiren kadınlar... Biz de sizler için şık ve stil sahibi kadınların günlük alışkanlıklarına şöyle bir göz attık. Unutmayın; bu yolları takip ederek siz de onlardan biri olabilirsiniz.
16 1
Onlar, kıyafetlerini geceden hazırlıyorlar. Kıyafetleri gece ayarlamak elbette bir şıklık büyüsü değil ama daha doğru karar vermenize yardımcı bir hareket... Siz de kıyafetlerinizi geceden hazırlayarak, sabah panik halde elinize ne geçerse onu giymekten kurtulursunuz.
16 2
Şık ve stil sahibi kadınlar hazırlanmak için kendilerine bolca zaman verir. Sabahları alarmlarını 10-15 dakika erkene kurarlar. Bu sayede saç ve makyajı, kıyafetine uygun aksesuar ve ayakkabıları daha kusursuz bir şekilde seçerler.
16 3
Doğru iç çamaşırı seçmek şıklığın olmazsa olmazı... Ofiste, günlük hayatta, okulda, erkek arkaşlarıyla buluştuğunda kıyafetlerinin içine seçtikleri doğru iç çamaşırlarıyla düzgün ve güzel bir görünüm çizmek kolaylaşır.
16 4