Tohumların gücü artık vücudunuzu da sarıyor!

Doğal özlerle geliştirilen Avon Nutra Effects, kadınları yüz bakımının ardından vücut bakımında da tohumların mucizevi gücü ile tanıştırıyor.

Aktif tohum kompleksiyle 48 saate kadar nemlendirme özelliğine sahip Avon Nutra Effects Vücut Bakım Serisi, dört mevsim canlı, bakımlı ve sağlıklı bir cilt için ideal bakımı sağlıyor. Cildine özen gösteren herkesi yeni Nutra Effects Vücut Bakım Serisi ile tanışmaya davet eden Avon’un marka elçisi Burcu Esmersoy’un favori ürünü hem el ve yüz hem de vücut için kullanılabilen çok amaçlı nemlendirici krem. Güzel, canlı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için vücut bakımının önemine inanan kadınlar, Avon Nutra Effects Vücut Bakım Serisi ile yepyeni bir çözüme kavuşuyor. Bugüne kadar yüz bakımında doğal özlerin gücü ile fark yaratan Avon Nutra Effects, yeni yücut losyonları ile tohumların gücünü günün her anında yanında hissetmek isteyenlere hitap ediyor.
2 1
Aktif tohum kompleksiyle 48 saate kadar nemlendirme özelliğine sahip Nutra Effects Vücut Bakım Serisi, farklı ihtiyaçlara özel üç farklı vücut losyonuyla etkin bakım sağlıyor. Kuru ve çok kuru ciltlere özel badem tohumları, vücudu derinlemesine beslerken, tazelenme ve onarıma ihtiyaç duyan çok kuru ciltler flax ve marula tohumlarıyla destekleniyor. Normal ciltler ise kendi ağırlığından tam 12 kat fazla su emme özelliğine sahip chia tohumlarının nemlendirici gücüyle yenileniyor. Avon marka elçisi Burcu Esmersoy’un favori ürünlerinden olan nemlendirici krem ise chia tohumlarının gücüyle el, yüz ve vücut için ihtiyaç duyulan her anda nemlendirme ve bakım sağlıyor. Aktif yaşam tarzında kusursuz bir cilde sahip olmak için besleyici ve güçlendirici bakım ürünlerinin önemine inanan Burcu Esmersoy, AVON Nutra Effects vücut losyonlarını da yanından ayırmıyor ve “Yenileyici Vücut Losyonu duştan sonra cildimin tazelenip onarılmasına yardımcı oluyor. Ben de harika hissediyorum” diyor. Hassas ciltlere de uyum sağlayan, alerji testleri yapılmış, paraben ve boya içermeyen AVON Nutra Effects Vücut Bakım Serisi ürünleri her duş sonrasında ya da vücudun neme ihtiyaç duyduğu her anda kullanmak mümkün.
2 2