Turabi ve diğer Survivor yarışmacıları ormanda ne yaptı?

İki yıl üst üste Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran, Adapazarı'nda katıldığı bir etkinlikte pop star gibi karşılandı. Turabi, özel yaşamı ve Survivor yarışması hakkındaki sorulara çarpıcı yanıtlar verdi.

Pop star gibi karşılandı Survivor All Star yarışmasında iki yıl üst üste şampiyon olan Turabi Çamkıran, Adapazarı’nda hayranlarıyla biraraya geldi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Turabi'yi yüzlerce seveni karşıladı. Sabah saatlerinde AVM'nin önünde uzun kuyruklar oluşturan hayranları Turabi'yi karşılarında görünce çığlık çığlığa bağırdı, izdiham yaşanmasına neden oldu.
5 1
Hayranlarıyla selfie Etkinlikte hayranlarından yoğun ilgi gören Çamkıran, hem sevenleriyle selfie pozları verdi ve soruları yanıtladı.
5 2
“Meryem Sultan evlen derse...” "Evlilik var mı?" sorusuna Çamkıran, "Önce iş sonra evlilik. Ama Meryem Sultan evlen derse evlenirim. Onda hazırda biri vardır zaten." yanıtını verdi.
5 3
Paraları ne yaptı? Yeni bir dizi projesi olduğunu söyleyen Turabi, yarışmadan kazandığı paraları anne ve babasının yediğini söyledi. İsminin 'topraktan gelen' anlamına geldiğini belirten Turabi, Survivor'a 10 kere çağırsalar yine katılacağını belirtti.
5 4