Çıplaklığı seven ünlü kadınların açıklamaları!

Çıplak poz vermeyi seven ünlü kadınlar, çıplaklık hakkında ne düşünüyor? İşte 16 ünlü kadının açıklamaları…

Demi Lovato "Geçmişten aldığım bir ders varsa eğer, o da hayatın kısa olduğudur. Özgüvenli olmak nedir? Koyvermektir, özgün kalmaktır ve umrumda değil diyebilmektir. Ben buyum. Bu gerçek, serbest ve özgür yanımı göstermek istiyorum. Mesela tümüyle doğal bir fotoğraf çekimi yapsak nasıl olur? Süper seksi ama makyajsız, süslü ışıklar olmadan, düzenleme olmadan ve kıyafetsiz. Hadi yapalım, hemen şimdi!"
16 1
Monica Bellucci "Erkeklerin beni izlemek için gidip bir filme para vermeleri gerçekten çok güzel. Bunu düşünmek bile keyif verici. Hava dondurucu soğuk bile olsa, bu çıplak poz vermemi engelleyemez."
16 2
Rihanna "Sadece bir hayatınız var… Ve bir bedeniniz. O sizin bedeniniz, ne olursa olsun, onu sahiplenin. Kimse size ne yapacağınızı söyleyemez. Çıplak olmayı seviyorum, evde olduğum zamanlarda üzerime hiçbir şey giymiyorum."
16 3
Kim Kardashian "Vücudumdan güç alıyorum. Cinselliğimden güç alıyorum. Bedenimin içinde rahat hissetmekten güç alıyorum. Dünyaya kusurlarımı göstermekten ve birileri bunun hakkında bir şeyler söyler diye korkmamaktan güç alıyorum. Umarım bu sayede tüm dünyadaki kızlara ve kadınlara aynı gücü aşılayabilirim.
16 4