Ünlü şarkıcıdan seks itirafı: Testosteron doluyum ama…

Şarkıcı ve dizi oyuncusu Keremcem, özel yaşamına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Ezgi Asaroğlu ile aşk yaşayan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye verdiği röportajda boşanması, Ezgi Asaroğlu ile ilişkisi ve seks yaşamı hakkında ilk kez konuştu. İşte o röportajdan bazı başlıklar...
7 1
-Herkesin merak ettiği boşanma hikâyenizle başlayalım. Seda Güven’le apar topar Paris’te evlendiniz. Aşk cümleleriniz manşetleri süsledi. Dokuz ay sonra da ayrılık haberiniz geldi. - Aslında bizim ilişkimiz sanıldığı gibi apar topar başlamamıştı. Ama evlenmemiz ve boşanmamız basın için sürpriz oldu. Neyse, günün sonunda bana “30’lu yaşlarda evlenip boşanmış bir adam olacaksın” deseler “Yok canım” der, inanmazdım. Ama oldu.
7 2
-Ne oldu da boşandınız? - Aşkta, evlilikte, aile ilişkilerinde bir ahenk olması lazım. O ahengi kaybettiğinde ya da geleceğe dair bir ümit görmüyorsan; birbirinize, ilişkinize ve evliliğe daha fazla zarar vermeden kıyıya dönmek lazım. Tabii bu söylediklerimden sonra kimse dokuz ay saygı duyulmamış, emek verilmemiş bir ilişki yaşadığımı sanmasın. Aksine işin o boyuta geçmemesi için biz bazı şeyleri bitirmeye cesaret ettik.
7 3
-Yaşadığınız şeyler size ne kattı? - Evliliği çok da büyütmemek gerektiğini öğrendim. Olmuyorsa, olmuyordur! Evlenip boşanmak sanki evlilik kurumuna bir saygısızlık gibi geliyor. Bence yürümeyecek bir evliliği devam ettirmek evlilik kurumuna daha büyük bir saygısızlık.
7 4