Aldatıldım diyen Burcu İpek ve kocası Şenol İpek kimdir?

Söylemezsem Olmaz programı sunucularından Burcu İpek 'aldatıldım' dedi ortalık karıştı. Peki Burcu İpek'in kocası Şenol İpek kimdir?

'Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan İpek, makyajsız şekilde baskın yaptığı programda eşinin kendisini aldattığını belirterek "Aldatıldığımı kabul etmezsem tipik bir Türk kadını olacağım" dedi. Ancak ünlü sunucu sonra pişman oldu ve çark etti.
10 1
Alelacele Instagram hesabından açıklama yapan Bircan İpek, bu kez de KOCAM BENİ TABİ Kİ ALDATMADI DEDİ! ve şunları yazdı:
10 2
KOCAM BENİ TABİ Kİ ALDATMADI.... Ben böyle bi şeye tanık olmadım bahsettiğim şeyi nasılda çarpıttınız nasılda işinize geldiği gibi yazdınız.. sözüm haberi yapanlara telefonlarım susmadı Yapmayın ! Ben ERKEKLERİN %90 I ALDATMAYA YATKIN . Dedim ve gerçekten öyle düşünüyorum!!
10 3
@senolipek Aşkım senden özür diliyorum biraz önce beni arayıp bana da haksızlık yaptın dedin ve sanırım seni kırdım .. Ama sen benim düşüncemi zaten biliyosun Hep aramızda da konuştuğumuz bi konu bu .. .. Sizinde içiniz rahat olsun Kocam beni aldatmadı.. ama bu bunu asla yaşamayacağım anlamına gelmiyor! KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM ✋🏻
10 4