Ünlü isimler UNICEF içi kahve fincanı tasarladı

UNICEF’in, Türkiye’deki eğitim projelerine destek vermek amacıyla, Karaca ile geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi bu yıl üçüncü kez hayata geçti.

Karaca’nın UNICEF’le hayata geçirdiği “Paylaşacağımız Bir Gelecek Var” projesi, Türkiye’nin kendi alanlarının önde gelen başarılı isimlerini bir araya getirdi. Ünlü isimlerin proje için tasarladığı kahve fincanlarının satışından elde edilen gelir, UNICEF’in Türkiye'deki eğitim projelerine destek vermek amacıyla değerlendirilecek.
5 1
Karaca ve UNICEF’in ev sahipliğinde, 3 Ekim Salı günü Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleşen ödül törenine, projeye katkıda bulunan Ayşe Kulin, Prof. Devrim Erbil, Prof Dr. İlber Ortaylı, Kerem Görsev, Müjdat Gezen, Rahmi M. Koç ve Varol Yaşaroğlu gibi değerli isimler katıldı.
5 2
Fatih Erkoç’un müzikleriyle renk kattığı geceye, Derin Sarıyer, Sitare Akdilek, Leyla Alaton, Arzu Kaprol, İnci Aksoy, Mercan Dede, Mehmet Dinçerler gibi sanat ve iş hayatının önemli isimleri de katıldı.
5 3
UNICEF ve Karaca işbirliğiyle, UNICEF’in Türkiye’deki eğitim projelerine destek vermek amacıyla “Paylaşacağımız Bir Gelecek Var” işbirliği bu yıl üçüncü kez düzenleniyor.
5 4